Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Conapto
Ort
Stockholm

Datacenter Tekniker

Conapto söker en driven Datacenter tekniker

Conapto AB lanserades 1 oktober 2018 som ett resultat av ett förvärv av Sungard Availability Services svenska verksamhet. Conapto har huvudkontor på Gärdet i Stockholm och två moderna datacenter (norra och södra Stockholm).

Sedan 2021 ägs Conapto av Marguerite II, en paneuropeisk infrastrukturfond på 745 miljoner euro som främst riktar sig till greenfield-investeringar i förnybara energikällor, energi, transport och digital infrastruktur i de 27 EU-länderna och föranslutningsländerna.

Bli en del av ett lokalt svenskt bolag med stora ambitioner på en annars globaliserad marknad. Trots att företaget funnits ett par år så finns stämningen och känslan av en start-up kvar.

Conapto erbjuder säker, hållbar och flexibel colocation med 100% tillgänglighet samt uppkopplingen till molnet som behövs för att våra kunder skall kunna skapa en flexibel plattform för en modern hybrid IT-portfölj utan bindningstider

Vi söker nu en Datacenter tekniker

Är du en driven problemlösare med erfarenhet av installation, el eller data? Vi söker nu dig som vill arbeta brett och flexibelt som tekniker ute i våra datacenter. Vi sitter idag i fräscha lokaler vid Gärdet och är ca 25 personer på kontoret och har även två toppmoderna datacenter i Sollentuna och Sätra. Du kommer att ingå i ett tight team på 10 personer, där du får möjlighet att vara med och bidra för den fortsatta utvecklingen av företaget. Huvudplacering kommer att vara vid Sätra datacenter.

I rollen som Datacenter tekniker krävs det att du har en praktisk teknisk kompetens samt kommunikativa färdigheter då du har ett nära samarbete med kunder och kollegor. Som person ser vi att du är noggrann och strukturerad och gillar att jobba i team samt mån om att leverera högkvalitativ service.

Kvalifikationer

·      Gymnasial utbildning inom el, data, nätverk eller motsvarande arbetslivserfarenhet

·      Serviceinriktad

·      Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

·      Körkort

 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är 

·      Rackinstallationer

·      Datakablering 

·      Uppgradering, utbyte och konfiguration av hårdvara

·      Felsökning & incidenthantering i dialog med kund

·      Delta vid underhåll av kritisk infrastruktur

·      Planering av elinstallationer i samarbete med våra elektriker

·      Installation av fiber/kommunikationsinfrastruktur i samarbete med våra partners

 

Det är en bred roll där det finns stora möjligheter att utvecklas och få utökat ansvar. 

Beredskap ingår i tjänsten på 1-2 års sikt.

Kontakt och ansökan I denna rekrytering samarbetar Conapto med Active Search. För mer information kontakta gärna Ann Danielsson, Rekryteringskonsult Tel: 070 -9104275 Email: Ann@active-search.se eller Leon Borges, Researcher Tel: 070-7881349 Email: leon@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/