ER REKRYTERINGSPARTNER VID SEARCH & HEADHUNTING AV SPECIALISTER OCH LEDANDE POSITIONER

Active Search är rekryteringsföretaget inom Search & Headhunting som gör skräddarsydda rekryteringar. Vår rekryteringsfilosofi är tydlig och enkel – vägen till framgång börjar hos människan. Vårt omfattande nätverk av välmeriterade talanger består uteslutande av individer vars förmåga går bortom ett imponerande CV.

Vi väger in karaktär, erfarenhet, kunskap och potential för att se till att rätt kandidat hamnar på rätt befattning. En bedömning av helheten är nyckeln till en träffsäker rekrytering.

HITTA TALANGERNA
Vår framgång med att hitta kandidater bygger på lång erfarenhet och gedigen kunskap om marknaden likväl som alla de välmeriterade talanger vi träffat. Under drygt 10 år på marknaden har vi skapat ett brett nätverk kvalificerade kontakter och är specialister på att lokalisera talanger som höjer verksamheten. Genom vår flerkanalsstrategi kan vi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater.

GEDIGET ARBETE
För att lyckas krävs ett ordentligt arbete vid varje uppdrag och vi arbetar rakt igenom aktivt, genuint och precist i vår process. Kandidaten ska passa in i den unika företagskulturen och uppfylla alla kriterier för den kvalificerade tjänsten, vi presenterar inte kandidater vi inte tror matchar. Genom grundlig analys kan vi matcha arbetsroll med lämplig kandidat. Vi är personliga, lyhörda och ambitiösa och arbetar nära våra kunder. Kommunikation är nyckeln till kvalitet i kontakt med kunder och kandidater, och därmed resultatet.

TRÄFFSÄKERT UPPDRAG FÖR KUND OCH KANDIDAT
För att vi ska presentera en kandidat behöver samtliga kriterier uppfyllas för rollen & tjänsten. Vi har öga för talang och nyckeln för en träffsäker rekrytering är att studera kandidatens helhet. Vi väger in karaktär, erfarenhet, kompetens, personlighet, potential och motivation samtidigt som vi har helhetsperspektivet och stor förståelse för kundens behov och affärsmål. Vår insats ska ge värde och skapa förbättrade resultat för verksamhet och organisation.

Medarbetare

alt

Ture Romanus Myrberg

Researcher
alt

Mia Wretborn-­Hedberg

Rekryteringskonsult, CEO

Samarbete med Active Search

Hur vet man att man lyckats som rekryteringsföretag? Inget gör oss mer glada och stolta som när företag fortsätter komma tillbaka år efter år vid nya rekryteringar. Då vet vi att vårt sätt att arbeta fungerar. Att vi ännu en gång lyckats med ambitionen att matcha affärsmål med rätt kompetens och hjälpt vår kandidat att ta nästa avgörande steg i sin karriär.

Vad kan ni förvänta er när ni anlitar Active Search som ert rekryteringsföretag?

 • Professionalitet
 • Träffsäkerhet
 • Långsiktighet
 • Active Search känns nästan som en kollega vid det här laget. Samarbetet funkar jättebra eftersom de har lärt känna vår kultur, träffat våra chefer och kan de mjuka värdena som är svåra att ta på, men betyder minst lika mycket som kravspecifikationer. Det gör också att det oftast går fort och jag kan lita på att det blir rätt.
  • Marie Höft
  • Personalchef - Axfood IT

Våra kandidater har ordet

 • Under hela rekryteringen blev jag mycket professionellt bemött av Active search. Täta återkopplingar och noggranna beskrivningar av nästa steg och hade jag frågor fick jag snabbt svar. När jag skrev på mitt nya anställningsavtal kände jag mig helt trygg i mitt val. Jobbet motsvarade alla högt ställda förväntningar och jag är så tacksam att min nya arbetsgivare använde sig av Active search.

  • Tove S
 • Active Search är en rekryteringsfirma som jag varmt kan rekommendera. De har stuckit ut genom att vara professionella genom hela processen, från första kontakt till avslut. Vad jag speciellt uppskattar är deras sätt att återkoppla på, de har varit ett ypperligt bollplank genom hela resan och känts

  • Torbjörn H
 • Jag hade nöjet att bli kontaktad av Active Search och efter första kontakten gick processen snabbt framåt, utan onödiga krusiduller. En av deras styrkor är bl.a. att  återkoppla.Det kändes som att de ville hjälpa både företaget och kandidaten att få bästa möjliga resultat.

  • Henrik G