SPECIALISTER PÅ SEARCH & HEADHUNTING

Vi har ett öga för talang.

På jakt efter en specialist eller en framtida chef? Då har ni kommit rätt. Vi på Active Search är experter på specialistrekrytering och att lokalisera talanger som höjer verksamheten.

Nyckeln till en träffsäker rekrytering är studera kandidatens helhet. Dels självklart kunskaper och erfarenhet, men även i lika stor utsträckning individens personlighet och sociala egenskaper. Kandidatens karaktär ska passa in i den unika företagskulturen och samtidigt uppfylla alla kriterier för den kvalificerade tjänsten.

HITTA TALANGERNA
Vår framgång med att hitta kandidater bygger på lång erfarenhet och gedigen kunskap om marknaden likväl som alla de välmeriterade talanger vi träffat. Under drygt 10 år på marknaden har vi skapat ett brett nätverk kvalificerade kontakter och är specialister på att lokalisera talanger som höjer verksamheten. Genom vår flerkanalsstrategi kan vi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater.

GEDIGET ARBETE
För att lyckas krävs ett ordentligt arbete vid varje uppdrag och vi arbetar rakt igenom aktivt, genuint och precist i vår process. Kandidaten ska passa in i den unika företagskulturen och uppfylla alla kriterier för den kvalificerade tjänsten, vi presenterar inte kandidater vi inte tror matchar. Genom grundlig analys kan vi matcha arbetsroll med lämplig kandidat. Vi är personliga, lyhörda och ambitiösa och arbetar nära våra kunder. Kommunikation är nyckeln till kvalitet i kontakt med kunder och kandidater, och därmed resultatet.

TRÄFFSÄKERT UPPDRAG FÖR KUND OCH KANDIDAT
För att vi ska presentera en kandidat behöver samtliga kriterier uppfyllas för rollen & tjänsten. Vi har öga för talang och nyckeln för en träffsäker rekrytering är att studera kandidatens helhet. Vi väger in karaktär, erfarenhet, kompetens, personlighet, potential och motivation samtidigt som vi har helhetsperspektivet och stor förståelse för kundens behov och affärsmål. Vår insats ska ge värde och skapa förbättrade resultat för verksamhet och organisation.

Medarbetare

alt

Mia Wretborn-­Hedberg

Rekryteringskonsult, CEO
alt

Fanni Orestav

Rekryteringskonsult

INVESTERA I RÄTT TALANGER

Vid en rekrytering av specialist eller ledande position går det inte att ignorera den ekonomiska aspekten. Alla rekryteringar vi är inblandade i tar hänsyn till företagets affärsmässiga målsättning. Anställning av ny kompetens ska ge avkastning och stärka företagets konkurrenskraft. Tack vare täta samarbeten där vi stämmer av företagens behov och utmaningar kan vi snabbt identifiera rätt person för tjänsten. 

Med rätt kompetens tar ni nästa steg!

 • Det började med att vi letade efter en DBA. Vi testade först ett annat bolag i flera månader utan att lyckas, och då kontaktade vi Active Search, som redan efter en och en halv månad hittade vår DBA. De har lyckats få fram rätt kandidater varje gång sedan dess.! ! De är väldigt proffsiga och lätta att ha att göra med. Vi har arbetat ihop sedan 2008 och vid det här laget vet de exakt vad vi söker och presenterar alltid en bra mix av personer, där de även tänker på den mänskliga biten. De har bra koll på kandidater som är etablerade på den svenska marknaden, men tar även fram andra kandidater med mycket hög kompetens. Vi kan i princip luta oss tillbaka i samma ögonblick som vi ”lagt en order” på en kandidat, vilket vi vinner mycket tid på.
  • Staffan Wide
  • IT­chef - Sirius IT

Våra kandidater har ordet

 • Under hela rekryteringen blev jag mycket professionellt bemött av Active search. Täta återkopplingar och noggranna beskrivningar av nästa steg och hade jag frågor fick jag snabbt svar. När jag skrev på mitt nya anställningsavtal kände jag mig helt trygg i mitt val. Jobbet motsvarade alla högt ställda förväntningar och jag är så tacksam att min nya arbetsgivare använde sig av Active search.

  • Tove S
 • Jag hade nöjet att bli kontaktad av Active Search och efter första kontakten gick processen snabbt framåt, utan onödiga krusiduller. En av deras styrkor är bl.a. att  återkoppla.Det kändes som att de ville hjälpa både företaget och kandidaten att få bästa möjliga resultat.

  • Henrik G
 • Active Search är en rekryteringsfirma som jag varmt kan rekommendera. De har stuckit ut genom att vara professionella genom hela processen, från första kontakt till avslut. Vad jag speciellt uppskattar är deras sätt att återkoppla på, de har varit ett ypperligt bollplank genom hela resan och känts

  • Torbjörn H