Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Grant Thornton Sweden
Ort
Stockholm

Service Area Manager End User Software

Service Area Manager för End User Software till Grant Thornton

Gillar du att få leda och ansvara för en helhetsleverans av klientplattform? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi söker dig som tycker om förändring och förbättring i en dynamisk miljö där du får ansvaret för bland annat livscykel, paketering, licens och säkerhet för hela vår klientplattform.

Om oss

Vi är ett team på 12 personer som ansvarar för vår IT-drift och leverans av tjänster till vår verksamhet och våra kontor i Sverige. Vårt uppdrag är att leverera moderna, säkra och kvalitativa tjänster till våra affärsområden. Vi jobbar nära varandra i vardagen och i leveranserna, vi ställer upp med kunskap och råd för varandra och vår verksamhet. Grant Thornton Sverige har över 1300 medarbetare på 22 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Grant Thornton sitter from januari i fina nyrenoverade lokaler mitt i city på Kungsgatan, någon minuts promenad från Hötorgets tunnelbaneuppgång.

Om rollen
Som Service Area Manager för End User Software kommer du att vara spindeln i nätet som ansvarar för Grant Thorntons applikationslager, klientplattform och dess säkerhet. Du kommer att jobba både operativt och taktiskt med tjänsterna och du har med ditt ansvarsområde möjlighet att vara med och påverka IT-avdelningen till att bli ännu vassare. Med slutanvändaren i fokus är målet att du ska upprätta en proaktiv planering som ska underhållas och implementeras för tjänsterna. Mer konkret innebär det att du bland annat kommer:

-        Ansvarar för paketering och lansering av samtliga applikationer på klienter

-        Ansvara för livscykelhanteringen av våra applikationer och operativsystem

-        Ansvara för att förbättra användarupplevelsen

-        Samverka och ansvara för att förvaltare och systemägare hålls informerad om krävda uppdateringar av system, applikationer etc

-        Ansvara för licenser för applikationer och program

-        Ha budgetansvar för ditt ansvarsområde

-        Säkerhetsansvar för våra datorer

Vem är du?
Vi tror att du som söker tjänsten är drivande och strukturerad med ett ägandeskap kring klientplattformen. Tjänsten kräver att man kan arbeta självständigt och strukturerat med förmågan att lyssna in till verksamhetens behov. Du bör kunna ta ägarskap och ansvar för att få saker att hända. Med slutanvändare i fokus, i samråd med övriga kollegor i gruppen, utveckla och förbättra plattformen till nästa nivå. Som person är du en relationsbyggare, tycker om att ha många kontaktytor och har lätt för att skapa tillit och förtroende.

Krav på kompetens:

-      Minst 5 års erfarenhet i SCCM

-      Minst 5 års erfarenhet av paketering av programvara.

-      Livscykelhantering

-      Stakeholder management

-      Erfarenhet av att jobba med klientsäkerhet

-      Behärska engelska i tal och skrift

Om David som ledare

Du kommer att rapportera till David Askell, som är Head of Infrastructure & Operations på Grant Thornton sedan 4 år. Som ledare är han den som ger stor frihet, övergripande mål men jag är också den som stöttar dig med råd och vägledning. David är en möjliggörare som vill hjälpa andra att lyckas och det tror han att de gör bäst genom att skapa ett bra klimat där man delar med sig av kunskaper och stöttar varandra i vardagen.

Vad erbjuder Grant Thornton?Du kommer att få jobba i en grupp med ytterst kompetenta kollegor som är både tjänsteägare och specialister. Vi jobbar dynamiskt och med stor frihet men alltid med ”örat mot rälsen” och därför har vi vår egen ServiceDesk. Hälsa och välmående är också något som värderas högt och därför är en flexibel vardag och bra förmåner en självklarhet.

Tjänsten är på heltid Tjänsten är placerad i Stockholm, du kommer ha flexibiliteten att arbeta både från vårt nya fina mötesplats och hemma.

Tillträde av tjänsten blir enligt överenskommelse.

Lite mer om Grant Thornton
Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och advisory. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är mer än 1300 medarbetare på 22 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International.

Rekryteringsprocessen

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Active Search. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Ann Danielsson på: Ann@active-search.se eller 0709104275

Vi ser fram emot din ansökan!