Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Axfood AB
Ort
Stockholm

Systemarkitekt CAR

Tror du också på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat? Vill du samtidigt vara med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och driv är viktiga ingredienser? Välkommen till Axfoodfamiljen! Axfood IT är det digitala navet inom koncernen. Vi skapar rätt förutsättningar för att varje bolag inom Axfood ska ha branschens bästa IT-lösningar. Vi jobbar agilt och med den senaste tekniken.  Genom våra många varumärken, kompetenser och bakgrunder har vi kraften att tillsammans göra skillnad – på riktigt. Nu letar vi efter dig som vill vara med och utveckla morgondagens dagligvaruhandel. 

Är du den vi söker?

Vårt team inom IT söker just nu en Systemarkitekt SAP CAR (Customer Activity Repository). Vi har sedan några år tillbaka infört CAR som plattform och redan ett antal applikationer körandes på den. Vi kommer att fortsätta bygga vidare på plattformen och det är där du tar ett tekniskt ansvar för plattformen. Som retailföretag är kundresan oerhört viktig samt att fatta insiktsdrivna beslut som kan utveckla vår affär och kundernas köpupplevelse. Här vill vi ligga i framkant.

 

Det finns en ambitiös och spännande pipeline av projekt och satsningar på ny teknik som ligger framför Axfood de närmste åren. Du kommer in i början av den resan och blir en viktig person tillsammans med dina kollegor för beslut kring de val vi nu gör. Sedan får du vara med och genomföra strategierna operativt och se dem bli verklighet. Vi tänker långsiktigt och innovativt när det gäller vår verksamhet, men också när det gäller våra medarbetares möjlighet att utvecklas i takt med ny teknik.

Det här får du göra

Som Systemarkitekt fungerar du som expert för ditt område och du tar i huvudsak ett tekniskt ansvar och säkerställer att nya initiativ är i linje med strategiska mål för området. Tillsammans med System-och lösningsarkitekter analyserar du effekterna av att implementera nya lösningar i Axfoods IT- infrastruktur. Som Systemarkitekt rör du dig över flera processområden för att kvalitetssäkra kod och vägleda våra utvecklare i syfte att bygga hållbara lösningar.

 

Arbetsuppgifter:

  • Diskutera, granska och fatta beslut för strategin och mindre förändringar inom ditt ansvarsområde.
  • Ta fram målbilder gällande processer och system, samt uppföljning och dokumentation av dessa
  • Agera som mentor och åt våra utvecklare och vara delaktig i deras onboarding. Det kan innebära att du själv är med och utvecklar om situationen kräver det. 
  • Medverka i framtagandet av Axfood IT:s Teknik Strategi samt att kunskap om vald arkitektur sprids inom Axfood

 I rollen ingår arbete på både svenska och engelska.

Är detta du?

  • 5–10 års arbetslivserfarenhet inom SAP, varav 5+ års erfarenhet av SAP utveckling (abap)
  • Erfarenhet av SAP CAR
  • God kommunikativ förmåga och lösningsorienterad
  • Trivas med att arbeta i ett högt tempo i team såväl som i självständigt arbete
  • Erfarenhet av molnresa är meriterande, men inget krav.

 

För att lyckas och trivas i rollen krävs också att du kan arbeta effektivt utan att ge avkall på noggrannheten. Det är även viktigt att du är positiv, serviceinriktad och har ett ödmjukt förhållningssätt.

För mer information

 

Kompetensutveckling och karriär  Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss. 

 

Mångfald  
Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänste

Varför du kommer att gilla oss Hos oss finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill vi skapa ett öppet klimat där alla våra medarbetare har möjlighet att utvecklas. Att vi växer och utvecklas tillsammans gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch. Välkommen till en familj av möjligheter!

Om Axfood
Axfood grundades år 2000. Koncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden. Inom Axfood tror vi på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Mat.se, Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem och Eurocash.