Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Axfood AB
Ort
Stockholm

Systemarkitekt SAP

Tror du också på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat? Vill du samtidigt vara med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och driv är viktiga ingredienser? Välkommen till Axfoodfamiljen! Axfood IT är det digitala navet inom koncernen. Vi skapar rätt förutsättningar för att varje bolag inom Axfood ska ha branschens bästa IT-lösningar. Vi jobbar agilt och med den senaste tekniken. Genom våra många varumärken, kompetenser och bakgrunder har vi kraften att tillsammans göra skillnad – på riktigt. Nu letar vi efter dig som vill vara med och utveckla morgondagens dagligvaruhandel. 

Är du den vi söker?

Vårt team inom IT söker just nu en Systemarkitekt SAP (ECC; EWM). Rollen kräver seniort tekniskt ledarskap och långsiktig styrning av sitt ansvarsområde. Vi har en aktiv utveckling där systemarkitekten rör sig över flera processområden och vägleder våra utvecklare för att framtidssäkra våra lösningar. Här samarbetar systemarkitektur med utveckling och drift, vilket kräver en god erfarenhet och förståelse av tekniken och lösningar.

Vi tänker långsiktigt och innovativt framåt när det gäller vår affär och hur vi med teknik kan stärka vår marknadsposition. Det samma gäller våra medarbetares möjlighet att påverka och utvecklas i takt med ny teknik.

 

Det här får du göra

ECC och EWM är i nuläget väl fungerande system där du bland annat arbetar med nya releaser, styr upp refresher av miljön och hjälper till med komplexa testflöden. Nästa stora resa som vi skall göra är förflyttningen från SAP ECC till S/4 Hana och där kommer du ta en nyckelroll och få stora möjligheter att påverka. Vi har många affärsstrategiska och egenutvecklade lösningar som vi vill ta med oss och utveckla för de nya möjligheter som S/4 ger oss.

Som systemarkitekt kommer du också samarbeta nära lösningsarkitekterna för våra processer och arkitekterna inom vår centrala SIA funktion.

 

Rollen som Systemarkitekt SAP:

  • Diskutera, granska och fatta beslut för framtida strategiska beslut och förändringar i etablerade systemstrukturer
  • Agera som mentor och bollplank åt våra utvecklare och vara delaktig i deras onboarding. Det kan även innebära att du själv är med och utvecklar om situationen kräver det. 
  • Kodgranska, releasehantera, släppa transporter och kvalitetssäkra utvecklingen 
  • Medverka i framtagande av målbilder gällande processer och arkitektur, samt säkerställa att systemdesign följer fastställd strategi och sprids inom Axfood

 

I rollen ingår arbete på både svenska och engelska.

Är detta du?

  • 5–10 års arbetslivserfarenhet inom ett eller flera av ovanstående områden, varav 5+ års erfarenhet av SAP utveckling (abap)
  • Egen utvecklingsbakgrund är viktig för att förstå existerande lösningar och hur man optimalt kan lyfta över dem till den nya plattformen
  • God kommunikativ förmåga och lösningsorienterad
  • Trivas med att arbeta i ett högt tempo i team såväl som i självständigt arbete
  • Erfarenhet av molnresa är meriterande, men inget krav.

 

För att lyckas och trivas i rollen krävs också att du kan arbeta effektivt utan att ge avkall på noggrannheten. Det är även viktigt att du är positiv, serviceinriktad och har ett ödmjukt förhållningssätt.

För mer information

 

Kompetensutveckling och karriär  Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss. 

 

Mångfald  Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Varför du kommer att gilla oss Hos oss finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill vi skapa ett öppet klimat där alla våra medarbetare har möjlighet att utvecklas. Att vi växer och utvecklas tillsammans gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch. Välkommen till en familj av möjligheter!

Om Axfood Axfood grundades år 2000. Koncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden. Inom Axfood tror vi på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Mat.se, Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem och Eurocash.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Axfood med Active Search. För mer information kontakta Rekryteringskonsult Mia Wretborn Hedberg på 070 - 727 35 00 eller via mail mia@active-search.se eller Lisbeth Hedberg lisbeth@lhedberg.se Telefon nr 070-5232673

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan