Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Axfood AB
Ort
Stockholm

Integrationsarkitekt

Tror du också på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat? Vill du samtidigt vara med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och driv är viktiga ingredienser? Välkommen till Axfoodfamiljen! Axfood IT är det digitala navet inom koncernen. Vi skapar rätt förutsättningar för att varje bolag inom Axfood ska ha branschens bästa IT-lösningar. Vi jobbar agilt och med den senaste tekniken. Genom våra många varumärken, kompetenser och bakgrunder har vi kraften att tillsammans göra skillnad – på riktigt. Nu letar vi efter dig som vill vara med och utveckla morgondagens dagligvaruhandel. 

Är du den vi söker?

Vårt team inom IT söker just nu en Integrationsarkitekt (SAP PI, Boomi och Sonic).

Vi tror att du är proffs på både tekniken som möjliggör snabba, stabila och kostnadseffektiva integrationer och att du vet hur detta skapar värde i våra affärsbolag.

Vi har precis tagit beslut om att gå över till nästa generations integrationsplattform från SAP (dvs CPI, Cloud Plattform Integration) för att möta högre grad av tillgänglighet och behov av att integrera on-prem system med lösningar i molnet. Här blir du en viktig och tongivande person i förflyttningen tillsammans med integrationsteamet och övriga på Axfood IT.

Vi tänker långsiktigt och innovativt när det gäller vår verksamhet, men också när det gäller våra medarbetares möjlighet att utvecklas i takt med ny teknik inom systemintegration

 Det här får du göra

Du är expert för ditt område i diskussion med lösningsarkitekter för att matcha rätt integrationsstrategi till lösningen. Du tar i huvudsak ett tekniskt ansvar och säkerställer att nya initiativ är i linje med strategiska mål för området samt analyserar effekterna av att implementera nya integrationslösningar (ökade volymer, licenspåverkan etc.).

 

Rollen som Integrationsarkitekt

  • Diskutera, granska och fatta beslut för både framtida mer strategiska beslut och mindre förändringar i etablerade systemstrukturer och datamodell inom sitt ansvarsområde.
  • Tillsammans med lösningsarkitekten ta fram konceptuell integration och designdokumentation, samt lyfta detta till Axfood ITs SDA-råd vid behov
  • Agera mentor och bollplank åt utvecklare samt vara delaktig i onboarding av nya. Det kan även innebära att du själv är med och utvecklar om situationen kräver det. 
  • Ta fram målbilder gällande processer och system, samt uppföljning och dokumentation av dessa
  • Medverka i framtagandet av Axfood IT:s Teknik Strategi samt att kunskap om vald arkitektur sprids inom Axfood

 

I rollen ingår arbete på både svenska och engelska.

För mer information

 

Kompetensutveckling och karriär  Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss. 

 

Mångfald  Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

 

Varför du kommer att gilla oss Hos oss finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill vi skapa ett öppet klimat där alla våra medarbetare har möjlighet att utvecklas. Att vi växer och utvecklas tillsammans gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch. Välkommen till en familj av möjligheter!

Om Axfood
Axfood grundades år 2000. Koncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden. Inom Axfood tror vi på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Mat.se, Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem och Eurocash.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Axfood med Active Search. För mer information kontakta Rekryteringskonsult Mia Wretborn Hedberg på 070 - 727 35 00 eller via mail mia@active-search.se eller Lisbeth Hedberg lisbeth@lhedberg.se Telefon nr 070-5232673

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan