Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
MARTIN & SERVERA AB
Ort
Stockholm

Vi söker nu en SAP S/4 HANA Lösningsarkitekt!

Lösningsarkitekt för ERP/SAP

Om Martin & Servera

Martin & Servera-gruppen är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet. Vi drivs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Vi söker nu en SAP S/4 HANA Lösningsarkitekt!

Just nu gör vi stora digitala satsningar och är i startgroparna för att implementera ett nytt koncernövergripande ERP som skapar nya möjligheter för oss att driva vår affär. För att lyckas i vår ERP resa så söker vi nu en lösningsarkitekt. Det här är en ny roll hos oss och du kommer in i ett skede av förändring där du har stor möjlighet att påverka och göra skillnad från dag ett!

Vad kommer du att göra?

·        I rollen som lösningsarkitekt SAP för S/4HANA kommer du vara med att sätta upp arkitekturen för vårt nya ERP.

·        Du samarbetar både med interna kollegor inom utvecklingsteamet, projektledare från verksamheten och externa leverantörer.

·        Du ansvarar tillsammans med verksamhetsarkitekten för att säkerställa att de tekniska lösningarna utgår från och integreras med verksamhetsarkitekturen.

·        Du säkerställer att de företagsövergripande arkitekturprinciperna och riktlinjer kring standarder följs i den tekniska arkitekturen, samt att återanvändning av funktionalitet sker om tillämpligt.

·        Du kommer även ha tjänsteansvaret för ERP-SAP området, vilket innebär att du i dialog med verksamheten ser till att detta område möter våra olika verksamheters behov och ständigt utvecklas för att vara effektivt och värdeskapande.

Vad söker vi hos dig?

Vi tror att du har flerårig erfarenhet av att ha jobbat med SAP och ett plus vore om du även har några års erfarenhet av S/4HANA samt varit med i större implementationsprojekt. Det är starkt meriterande om du har varit med och implementerat S/4HANA i en molnmiljö.

Du lockas av att få vara med från början och sätta upp principerna för vårt nya ERP. Här får du möjlighet att ta en ledande roll, i en svensk koncern där mat, digitalisering och hållbarhet är ledord.

Du blir personen med mest seniora kunskaper inom SAP och du delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor samt bollar lösningar. Vi arbetar för att introducera nya arbetssätt och det är positivt om du sedan tidigare har erfarenhet av att jobba enligt agila metoder.

För att lyckas i rollen tror vi att du:

·        Har relevant utbildning inom IT

·        Du har flerårig erfarenhet som lösningsarkitekt inom SAP

·        Har djup förståelse för SAP och nya trender, såsom säkerhet, molntjänster, enterprise integration (event- och API-baserad integration), datahantering samt programutvecklingsmetoder

·        Det är meriterande om du har arbetat med molnbaserad S/4HANA

Vårt koncernspråk är svenska så det är viktigt att du, utöver engelska, kan kommunicera med kollegor och leverantörer på svenska.

Din arbetsplats

Du blir en del av ett större internt team som tillsammans med extern samarbetspartner jobbar med utveckling och integration. Ni sitter tillsammans med resten av IT-avdelningen på vårt huvudkontor i Stockholm. Totalt är vi ca 250 kollegor på huvudkontoret och sammanlagt ca 3000 runt om i landet. Vi skryter med att ha Sveriges bästa personalmatsal och utöver god lunch har vi också ett gym.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Urvalsprocessen

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen. Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess här.

I denna rekryteringen samarbetar Martin & Servera med Active Search. För mer information kontakta Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult Tel: 070 – 727 35 00 Email: mia@active-search.se eller Annika Anderstedt , Researcher Tel: 073-3340896 Email: annika@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT och affärsutveckling. Med över 15 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater.

Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.