Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Global Connect
Ort
Stockholm

Implementation Manager

GlobalConnect

Vi sysslar med nätverk, kommunikation och infrastruktur. Vi har 93.500 kilometer egen fiber i marken som kopplar upp och ihop Sverige och våra 30.000 företagskunder med resten av världen. Ja kort sagt så gör vi det mesta inom uppkoppling. Men vad som är ännu viktigare är vårt starka engagemang, enorma kundfokus och mål att förenkla för er verksamhet.

GlobalConnect är den ledande leverantören av fiberbaserad datakommunikation och datacenter i norra Europa. Vårt uppdrag är tydligt: att koppla upp och ihop Sverige. Det kan handla om att koppla ihop butiker som ingår i en kedja, att förse små och medelstora företag med säkert uppkoppling till att bygga datacenter åt några av världens största och mest krävande kunder. Med vårt eget fibernät som plattform och starka engagemang erbjuder vi marknadsledande lösningar inom nätverksbyggande, datakommunikation, IT-säkerhet, molnlösningar och telefoni. Allt förpackat med varierande produkter och tjänster så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig – din egen kärnverksamhet och tillväxt.

Nu söker vi en Implementation Manager

Det pågår just nu en stor flytt från dagens omoderna datahallar till nästa generations datacenter som ska matcha de krav som ställs i en värld där allt blir digitalt, där oroligheternaökar och miljöfrågorna blir allt viktigare. I GlobalConnects näst största affärsområde för företagstjänster omsätter vi mer än 440 miljoner kronor per år från tjänster som levereras från något av våra sjutton datacenter i Norden. Tillsammans med vårt nordiska fibernät och övriga tjänsteutbud, ger detta GlobalConnect en unik position inom datacenter.

Nu söker vi dig som kan hantera det administrativa och ibland det fysiska arbetet som krävs för att införa nya rutiner i våra datorhallar, samt inhämta och sammanställa viktig information för att driva affärsområdet Colocation framåt. Det är viktigt att du har en egen drivkraft så att du självständigt kan inhämta information och lösa de arbetsuppgifter som behövs för att säkerställa att uppdragen slutförs. Tjänsten kommer att omfatta en del resande, uppskattningsvis ca 20% av tiden. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår tillväxt för GlobalConnect Datacenter affär.

Vad kommer du att göra hos oss?

·      Sköta det administrativa och ibland det fysiska arbetet som krävs för att införa nya rutiner i våra datorhallar.

·      Utveckla och säkerställa att erforderliga systemstöd och verktyg för avdelningens arbete finns.

·      Säkerställa att kunder, underleverantörer och kollegor kan använda sig av de processer, metoder, rutiner och arbetssätt som tillämpas.

·      Driva och genomföra projekt samt sköta inköp och upphandlingar.

·      Inhämta och sammanställa viktig information för att driva affärsområdet Colocation framåt.

·      Besök på fältet och utföra enklare kontroller och underhåll på Datorhallar.

·      Tjänsten kommer att omfatta en del resande, uppskattningsvis ca 20% av tiden. Meriterande är om du har erfarenhet inom Datorhallar, Kyla, UPS, Reservkraft, CAD, och ISO 27001.

 

Vem är du?

Det är viktigt att du har en egen drivkraft så att du självständigt kan inhämta information och lösa de arbetsuppgifter som behövs för att säkerställa att uppdragen slutförs. Vi söker dig som är målinriktad, trygg i dig själv och trygg i fler kontaktytor, både interna och externa. Du är en lagspelare som både kan leda och ledas av andra och du drivs av att få vara med på en förändringsresa där du också har möjlighet att få vara med och påverka.

Vi erbjuder

Vi är ett grymt team som älskar vårt jobb och du kommer få lära dig massor. Man får ta stort ansvar och det finns bra utvecklingsmöjligheter. Du kommer fatta egna beslut och ha stora befogenheter. Hos oss händer det mycket och det är bra om man trivs i den miljön.

Då GlobalConnect finns i både Norge, Sverige, Danmark, Finland och Tyskland har vi anställda från många nationaliteter. Vi kopplar samman människor och organisationer över hela samhället. Det börjar med grunden för vår digitala infrastruktur och slutar med allt vi möjliggör. Vi strävar efter att förenkla det komplicerade och lever efter vårt kundlöfte – att vara lätta att arbeta med.

 GlobalConnect ägs av EQT och är den snabbast växande leverantören av anslutningslösningar och digital infrastruktur i hela norra Europa. Vi är resultatet av nyligen genomförda sammanslagningar mellan Broadnet, GlobalConnect och IP-Only - nu verksamma som ett företag i Norge, Danmark, Sverige, Tyskland och Finland. Våra 1 600 anställda säkerställer att vi är den främsta utmanaren på varje marknad genom att leverera säkra och framtidssäkra lösningar till några av världens största företag såväl som till privata hushåll. Och allt däremellan. Vi har hjälpt till att utveckla och digitalisera samhällen över hela Norden i mer än två decennier. Vårt syfte är det som driver oss att fortsätta - att förvandla visioner till verklighet genom att ge samhället möjlighet att ansluta.

Följ med oss på denna spännande resa där vi ska växa vår Datacenter affär, och där vår ambition är att bli ledande i Norden!

I denna rekrytering samarbetar vi med

Active Search. För mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Mia Wretborn-Hedberg på 070 - 727 35 00 eller via mejl mia@active-search.se eller Ann Danielsson på 070-910 42 75 eller mejl ann@active-search.se Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.