Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Unikum - Net AB
Ort
Stockholm

Head of Customer Success

Head of Customer Success

Om Jobbet

Unikum.net är Sveriges största SaaS-tjänst för skolan, med mer än 1 miljon användarkonton i tusentals förskolor och skolor. Fler och fler vill använda Unikum och gillar vår idé om "Unikt lärande för unika barn". Därför letar vi nu efter dig som brinner för Customer Success och för att skapa en fantastisk resa för våra kunder och användare - hela vägen från onboarding till ambassadörskap. 

Vi söker dig som gjort den här resan förut, som älskar att bygga verksamhet och driva nytta, och som gärna arbetat i SaaS- eller Edtech-bolag i Sverige och kanske utomlands. På vägen bidrar du till bättre lärande för hundratusentals barn.

Vi söker en Head of Customer Success till vår fantastiska resa

Beskrivning av tjänsten


Unikum har idag ett starkt Customer Success-team på åtta personer som med stort engagemang och gott samspel levererar på högsta nivå. Teamet har steg för steg byggt systematik, rutiner och verktyg för att idag hantera mer än 90 kommuner, med nära relation och bra koll på varje kund. Fokus är hela tiden att öka nytta för våra användare och kunder.

Nästa steg för oss är att växa i både Sverige och utomlands. Vi skall därför fortsätta utveckla vår modell för Enterprise Customer Success för kommuner och friskolekedjor, i nära dialog med användare och beslutsfattare. Ansvarsområden innebär bland annat:

·      Driva våra befintliga kunder framåt genom

Intäkts- och affärsansvar (från 40M och långt vidare)

·      Bidra med tätare dialog med skolchefer, IT-chefer och användare om att öka nyttan och vidareutveckla kundresan

·      Bearbeta och skaffa dig färsk och detaljerad kunskap om användarnytta och kundnöjdhet 

·      Vara med och växa verksamheten totalt sätt även internationellt

·      Trimma proffsiga arbetsflöden och sätta strukturer

·      Tillhandahålla ett gott ledarskap över ditt team och dina resurser samt utveckla och sätta nya strategier framåt.

Som Head of Customer Success sitter du i ledningsgruppen och rapporterar till VP Nordic Business Development.

Om dig

Vi letar efter dig som gillar att bygga, förbättra och har djup kunskap om best practice, arbetssätt och internationalisering. Vi tror att du har koll på Customer Success för Enterprise/B2B och för B2B2C, och förstår hur vi kan dra nytta av moderna verktyg som kan driva oss framåt. Du är en fena på personal, att föra dialoger med beslutsfattare, att ta affärsansvar och har någon liknande resa med dig i bagaget.

Vi erbjuder

·      En inkluderande och transparent arbetsmiljö, vi delar med oss och ser till att vi alla känner oss delaktiga i resan framåt.

·      En spännande tjänst i en rolig fas med stor påverkan

·      Ett fantastiskt team med engagerade medarbetare

·      En kultur där vi firar framgångar

·      Justa arbetsvillkor, flexibilitet och förmåner

·      Ett tillfälle att göra skillnad för unikt lärande för våra alla unika barn

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Active Search. För mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Mia Wretborn-Hedberg på 070 - 727 35 00 eller via mejl mia@active-search.se eller Ann Danielsson på 070-910 42 75 eller mejl ann@active-search.se Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!