Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Telge Energi AB
Ort
Södertälje

Chef analys och data

Chef analys & data

Vill du hjälpa Telge Energi att jobba ännu mer affärs- och datadrivet? Är du en van och ödmjuk ledare med erfarenhet som analytiker eller data scientist ? Vill du bidra till att göra det lättare för människor och företag att agera hållbart? Då tror vi att du skulle kunna passa som vår nya Chef data & analys.

En dag på jobbet – Chef analys & data

Som Chef analys & data får du en spännande och viktig roll där du och ditt team bidrar till Telge Energis kommersiella utveckling. Din roll består av att skapa, genomföra och underhålla en arkitektur och teknisk plattform som möjliggör analys av data. Du ansvarar för strategi för data warehouse samt verktyg och metod för analys. Din grupp består av ett kunnigt gäng på åtta medarbetare som alla brinner för de möjligheter data och analys ger.

I dina arbetsuppgifter ingår också:

·      Skapa och utveckla analysmodeller där resultatet kan kvantifieras i mätbara resultat

·      Etablera metod för bearbetning av stora datamängder och omvandla dessa till agerbara insikter

·      Förstå Telge Energis affär, kund och energimarknaden för att underlätta för exempelvis affärsägare och produktägare att skapa resultat

·      Identifiera och samla in data samt säkerställa en tillräckligt god nivå på datakvalitet, inklusive intern / externstrukturerad / ostrukturerad data.

Mer om ditt nya jobb

Här väntar en spännande tjänst med möjlighet att bygga upp ett helt nytt arbetssätt för Telge Energi. Du välkomnas in i en gemenskap, till ett gäng som trivs i en prestigelös men resultatinriktad miljö. Man rapporterar direkt t ill VD och sitter med i ledninggruppen. Detta är en tillsvidareanställning på 100% och vi vill att du börjar så snart som möjligt. 

­Det här är du

För att lyckas i den här rollen behöver du vara en erfaren ledare med stor analytisk förmåga som kan bana väg både inom sitt eget område och som ambassadör och genomförare i resterande delar av Telge Energi. Du kan skapa strategier och omvandla dem till tydliga leveranser, du har affärsförståelse och kan sätta dig in i hur energimarknaden och energikunden ser ut idag och kommer se ut framåt. Du är en god kommunikatör, socialt kompetent, ödmjuk och inlyssnande.

På Telge Energi är våra värderingar inte bara ord på ett papper, vi agerar, kommunicerar och fattar beslut enligt våra värderingar: Bäst på det vi gör, Engagerade, Genomförare, Utmanare, Öppenhet och Samarbete.

Krav

·      Examen civilingenjör

·      Arbetserfarenhet som analytiker eller data scientist

·      Vana att förstå stora datamängder och hur dessa omvandlas till insikter

·      Teknikkunnig och uppdaterad på hur marknaden för DW och analysverktyg ser ut

Det här är vi

Välkommen till Telge Energi - en del av Telgekoncernen. Inom Telgekoncernen uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Läs mer på https://www.telge.se/jobba/vi-erbjuder/

Om Telge Energi

Telge Energi är elbolaget som alltid utmanat branschen. Först sänkte vi priserna, sen kämpade vi mot kolkraften. Nu tar vi nästa kliv i att göra det enkelt för människor och företag att agera hållbart. Därför säljer vi el märkt med Bra Miljöval, kämpar för hållbar vattenkraft och satsar på svensk solkraft. Därför tjatar vi på politiker, utmanar vår bransch till förändring och stöttar ungas kamp för klimatet genom Children’s Climate Prize. Vi jobbar i ett öppet kontorslandskap med närhet till alla avdelningar. Här är det enkelt att tala med varandra och ge feedback för att nå bästa möjliga resultat. Vi trivs väldigt bra ihop och har tid till att skratta med varandra samtidigt som vi fokuserar för affärens bästa. Vårt fokus är försäljning och kundnöjdhet. Läs mer på www.telgeenergi.se.

Ansök idag

I denna rekrytering samarbetar vi med Active Search. För mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsult Mia Wretborn-Hedberg på 070 - 727 35 00 eller via mejl mia@active-search.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!