Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Active Search & HR Consulting In Europé AB
Ort
Stockholm

Researcher till Active Search /deltid

Vi på Active Search är Mia, Ann, Susanne och Fanni och vi behöver en till kollega! Är du en nyfiken person med en förmåga att hitta det ingen annan hittar? Gillar du rekrytering och är lite extra svag för IT och andra specialister? Då kanske du är vår nya researcher? 

Active Search söker en Researcher

Vilka är vi då? Vi älskar att hitta det som ingen annan hittar, och vi tror att rätt match finns för alla, det gäller bara att hitta den. Mia som startade Active Search kan rekrytering ända ut i fingerspetsarna, hon är en driven entreprenör med många järn i elden och som är helt ostoppbar! Fanni är vår researcherstjärna och snart färdigutbildad personalvetare. Susanne rekryterar inte bara IT-specialister utan är själv utbildad front-end utvecklare och Jag, Ann, är den som löser det mesta. Till teamet har vi samtidigt knutit till oss kunniga HR-människor som jobbar och utvecklar nya områden inom företaget.

Vi på Active Search tror att vill man så kan man, vi har mycket att dela med oss av, men vi älskar också att lära oss nytt! Därför tror vi att den person som börjar hos oss vill ha möjlighet att lära sig mycket, men också bidra med sin kunskap och göra ett avtryck. Just nu arbetar vi med många väletablerade och spännande företag samt några av de mest specialiserade rollerna på marknaden just nu. Vi sitter centralt på Birger Jarlsgatan 18, och det finns möjligheter att arbeta hemifrån.

Mer om tjänsten

Vi är inne i en expansiv fas och söker en driven researcher som ska stötta upp vårt befintliga gäng med rekryteringskonsulter och researchers. Som researcher arbetar du nära rekryteringskonsulterna och hjälper dem att hitta de bästa kandidaterna för varje tjänst. Då vi ofta arbetar med komplexa profiler är det viktigt att du har ett intresse för business, tänker ”outside the box” och trivs i en roll med mycket sociala kontakter.

Arbetet innebär att genom olika nätverk och tips hitta rätt kandidater för våra rekryteringar. Att genom telefonintervjuer ta reda på deras bakgrund och intressen, samt boka in dem på intervju med aktuell rekryteringskonsult. Du kommer att vara delaktig i rekryteringsprocessens från start till slut.

Vem är du?

Du kan nog ha lite olika erfarenheter sedan tidigare, exempelvis kanske du fortfarande studerar eller är nyexad personalvetare som vill göra karriär inom rekrytering. Eller så kommer du från en roll där du jobbat ett par år med relationssälj eller som mötesbokare och du känner dig redo för nästa kliv. Det absolut viktigaste är att du är driven och vill växa i din roll. Vi är ett socialt och positivt gäng, så det är nog bra om du trivs med sådana kollegor.

·      Du är driven och tycker om att jobba mot mål

·      Du trivs med att ta mycket eget ansvar samt att bli utmanad

·      Du drivs av att få arbeta affärsmässigt i ett professionellt sammanhang

Vill du jobba med oss? Skicka in en ansökan via länken nedanför. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

För mer information om Active Search AB och den aktuella tjänsten vänligen kontakta Mia Wretborn på: Mia@active-search.se eller 0707273500

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.