Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
AFRY
Ort
Örebro

Sektionschef AFRY/ Örebro

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Nu söker vi en Sektionschef till AFRY i Örebro

Som sektionschef hos oss får du en roll med stor variation, möjlighet till många kontakter och kundmöten med ansvar att nå lyckade och hållbara affärer. Du ansvarar för hela sektionens verksamhet inklusive strategier, lönsamhet, marknadsföring, kvalitet, personal och kompetensutveckling. Du ser och hör dina medarbetare och får dem att växa. Att leda och vidareutveckla dina medarbetare är viktiga delar i ditt arbete, där du förväntas utöva ett modernt och coachande ledarskap som bygger team och tydliggör de gemensamma målen för verksamheten.

Tillsammans har vi en stor bredd och spetskompetens. Vi värdesätter och uppmuntrar samarbete med andra delar av AFRY vilket genererar spännande och utmanande uppdrag

Mer om ditt nya jobb            

Vi bygger nu upp en sektion inom IT och digitalisering i Örebro och anställer nu en hängiven sektionschef som brinner för ledarskap och sälj. Du bidrar med din energi och kompetens från tidigare chefsroller och triggas av att skapa något nytt. Till din hjälp har du en högpresterande ledningsgrupp och ett väloljat och taggat säljteam.

Det här är du 

Som person har du energi och mycket eget driv. Andra skulle beskriva dig som en positiv person som ser möjligheter. Rollen kräver att du ser lösningarna snarare än problem och det är därför av stor vikt att du har lätt för att samarbeta med andra samt ett pragmatiskt förhållningssätt. Vi ser även att du har goda kommunikations- och presentationsegenskaper samt en förmåga att inspirera, skapa delaktighet och engagemang. Du har en analytisk förmåga, samtidigt som du kan se helheten. Du kan både tala och skriva svenska och engelska flytande.

Vi erbjuder    

Vi söker dig som vill vara en del av AFRY:s framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.             

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar AFRY med Active Search. För mer information kontakta Rekryteringskonsult Mia Wretborn Hedberg på 0707–273500 eller via mejl mia@active-search.se eller Ann Danielsson på 070–9104275 eller mail ann@active-search.se