Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Volkswagen Financial Services (Sweden)
Ort

Systemutvecklare till Volkswagen Financial Services

Volkswagen Financial Services har en stark position på den svenska marknaden med en utlåning på 40 miljarder. Vår kontraktsportfölj består av 241 000 finansavtal, 185 000 serviceavtal och över 218 000 försäkringsavtal. Både vår portfölj och personalstyrka på 235 anställda växer för varje år. Under det gemensamma varumärket Volkswagen Financial Services erbjuds serviceavtal genom Volkswagen Service Sverige AB, försäkring genom IF Skadeförsäkring AB och bilfinansiering genom Volkswagen Finans Sverige AB, helägt dotterbolag inom Volkswagen Group. Globalt hanterar Volkswagen Financial Services cirka 21,5 miljoner kontrakt, har 16 571 medarbetare och 223,5 miljarder euro i totala tillgångar.

Förändra förutsättningarna för finansbranschen!
Volkswagen Finans Sverige AB är arbetsplatsen för dig med ett genuint intresse för innovation och som vill arbeta med moderna lösningar. Vi är en medelstor organisation där varje medarbetare är viktig, men som genom Volkswagen-koncernen också besitter stora möjligheter. Det bästa av båda världar skulle man kunna säga! Här är handlingsutrymmet stort och för den drivna och nytänkande finns alla möjligheter att få vara med och påverka. Vårt kontor ligger i Södertälje och vi kommer att arbeta ca 60/40 på kontoret.

Nu söker vi en Systemutvecklare inom Microsoft 

Vi söker en fullstackutvecklare inom .NET. Personen kommer bli en del av ett av våra fem tvärfunktionella utvecklingsteam som fokuserar på ny- och vidareutveckling av specifika delar av bolagets applikationsportfölj. Hos oss får personen arbeta brett med hela värdekedjan – design/arkitektur, sprintplanering, utveckling och testning samt med moderna lösningar och bidra till innovation och leveransen av snabba, moderna och skalbara tjänster såväl externt som internt. Just nu jobbar vi bland annat med att anpassa och flytta system till AWS.

Vem är du?
Vi tror att du har ett par års erfarenhet inom systemutveckling, och har god erfarenhet av C# och .Net samt MS SQL. Har du även arbetat med AWS, Azure DevOps, GIT och Octopus Deploy är det meriterande.

Samarbete och teamkänsla är centrala för oss, så en god kommunikativ förmåga är viktig, både i skrift och tal. Även om vi tycker om att arbeta tillsammans i team, så är det även viktigt att kunna strukturera upp och driva sitt arbete självständigt. I övrigt så ser vi oss själva som analytiska problemlösare och för att trivas hos oss tro vi det stämmer in på dig med.

Om oss      
För att uppnå vår vision ”Vi är nyckeln till mobilitet” genomsyras företaget av en företags- och ledarskapskultur som bygger på våra värderingar; tillit, entusiasm, ansvar och mod (TEAM) samt kundfokus. Vi tror att högpresterande team och bra ledarskap ligger till grund för en långsiktig framgång.

Genom att våra medarbetare känner tillit, entusiasm, ansvar och mod kan de ha ett tydligt kundfokus. Hos oss respekterar vi varandra, ger varandra konstruktiv feedback och skapar delaktighet. Vi är öppna för förändringar genom att komma med och tillåta nya idéer, är ärliga och tar ansvar för våra arbetsuppgifter och företagets utveckling. Vi har en avslappnad, men ambitiös arbetsmiljö med ett gott samarbete i företaget. Vi delar våra framgångar med våra medarbetare och belönar goda prestationer. 

I denna rekrytering samarbetar Volkswagen Financial Services med Active Search. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Nork på 070 788 13 49, eller mail cecilia@active-search.se

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!