Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Coromatic AB
Ort
Stockholm

Tillsatt Senior Account Manager Services

Senior Account Manager – Affärsområde Services

Vill du arbeta med Servicesaffärer där du är med och säkrar kundens kritiska verksamhet? Gillar du att utmanas i säljrollen där du både förvaltar snabba möjligheter till affär som jobbar med mer komplexa och affärsutvecklande lösningar? 

Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till att samhällsviktiga funktioner som Sjukhus, Räddningstjänst, Datacenter, Industri och andra verksamheter kan driva sin verksamhet utan störningar eller avbrott. 

Om rollen

I rollen som Senior Account Manager ligger fokus på att bedriva ett strategiskt säljutvecklingsarbete för utvalda kunder inom vårt affärsområde Services. Du ansvarar för att ta fram sälj- och omsättningsplan, och driva din försäljning efter uppsatt plan. Gillar du att arbeta med både nykundsförsäljning & befintliga kundrelationer? Lägg till förvaltningen av hela kundens resa från din första kontakt fram till överlämning och en nöjd kund, ja då kommer du att trivas hos oss! Vi lägger också stor vikt i att aktivt möta våra kunder där vi utifrån nuläge och strategiska mål diskuterar framtida möjligheter. Coromatic servicetjänster innefattar flera olika teknikområden och består av tjänster inom serviceavtal, serviceprojekt (installationer och driftsättningar), jour- och felavhjälpningstjänster samt Drift- och Operations (helhetsansvar för drift av kundens anläggning).

Arbetsuppgifterna innebär att utöka Services tjänster såsom rådgivning, drift , underhåll och operations hos både nya och befintliga kunder. Personen kommer att arbeta med hela Coromatics portfolio och det är viktigt att man har ett långsiktigt tänk. Viktigt att man har som vana att göra behovsanalyser, arbetar med Solution sälj och etablera och bibehålla relationer på flera nivåer hos kundens organisation.

 

Vem är du?

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:

  • Flera års erfarenhet av komplex B2B-, konsultativ- och lösningsförsäljning
  • Erfarenhet av aktiv kundbearbetning
  • En förmåga att förstå både vår och kundens verksamhet
  • Du är trygg med att kommunicera muntligt och skriftligt samt omsätta komplexa tekniska sammanhang till lösningar med fokus på drift av kritisk infrastruktur
  • Du är van att arbeta med många olika stakholders i samma projekt på olika nivåer.
  • Förståelse av outsourcingaffären

För denna roll letar vi efter dig som trivs med att skapa och bygga långsiktiga affärsrelationer med kunderna. Vi letar efter dig som är förtroendeingivande och trygg i förhandlingssituationer, och som har strukturen och drivkraften för att arbeta med längre säljcykler.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Account manager hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

 

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan!

 Contact and application

In this recruitment, Coromatic collaborates with Active Search. For more information, please contact Mia Wretborn-Hedberg, Recruitment Consultant Tel: +46707273500 or Ann Danielsson, Researcher at Tel: +46709104275.

Due to GDPR regulations and to protect your privacy we unfortunately cannot accept applications by email. To submit your application please follow the link below. You can read more about how we process personal data according to GDPR in https://active-search.se/integritetspolicy/

We look forward to your application!

Ansök nu