Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
AFRY
Ort
Stockholm

AFRY söker en Business Analyst

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Nu söker vi en Business Analyst

Om Jobbet 

Brinner du för IT-utveckling och att tillsammans med verksamheten arbeta fram den bästa IT-lösningen? Då kan vi erbjuda dig ett arbete som Business Analyst på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt!

AFRY Corporate IT levererar alla IT-tjänster som används internt för att vi ska vara ett konkurrenskraftigt och välfungerande företag. Global Business Applications är den gruppering som fångar upp och analyserar affärskrav och möjliggör IT-lösningar som får AFRY att fungera på bästa sätt.

Mer om ditt nya jobb

Som Business Analyst är du länken mellan verksamheten och utvecklingsteamet genom att arbeta med användare och säkra att applikationerna möter deras krav. I rollen hjälper du AFRYs processägare och verksamhetsrepresentanter med process- och kravanalyser. Du planerar arbetet och genomför workshops, fångar upp, analyserar och prioriterar verksamhetens krav.

I nästa steg säkrar du att utvecklingsteamen faktiskt levererar det som beställts samt koordinerar både acceptanstester och kommunikation tillsammans med verksamheten. Du har en central och koordinerande roll med uppgift att skapa de bästa lösningarna för det processområde du stödjer.

Det här är du

Vi ser att du har en akademisk examen och ett antal års erfarenhet av kravhantering i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du är bekväm i Business Analyst-rollen och är van vid en rörlig, nätverkande tillvaro där många viljor ska hanteras. Vi ser det som meriterande om du har god förståelse för utvecklingsprocessen och agil metodik och kanske har du arbetat i ett agilt team.

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och duktig på att säkerställa att viktig information kommer fram och dokumenteras. Du har mycket eget driv och en positiv inställning. Rollen kräver att du ser lösningarna snarare än problem och det är därför av stor vikt att du har lätt för att samarbeta med andra samt ett pragmatiskt förhållningssätt. Vi ser även att du har goda kommunikations- och presentationsegenskaper samt en förmåga att inspirera, skapa delaktighet och engagemang. Du har en analytisk förmåga, samtidigt som du kan se helheten. Du kan både tala och skriva svenska och engelska flytande.

Vi erbjuder

Dit närmsta team består av kollegor som också är verksamma inom IT-utveckling. Vi har väldigt god sammanhållning och gör allt för att alla skall trivas och ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner som flextid, friskvårdsbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor eller sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla

Kontakt och ansökan

I denna rekryteringen samarbetar AFRY med Active Search. För mer information kontakta Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult Tel: 070 – 727 35 00 Email: mia@active-search.se eller Susanne Nilsson, Researcher Tel: 072 – 303 15 00 Email: susanne@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater.

Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.