Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
ChessIT
Ort
Stockholm

Tillsatt Senior .Net utvecklare

Vi på Chessit omvandlar verksamhetskrav till systemstöd som skapar affärsnytta! Genom att hjälpa kunden effektivisera och automatisera sin vardag bidrar vi även till att de framtidssäkrar sin verksamhet. Hur vi gör detta varierar, ibland nyttjas befintliga systemstöd som grund och ibland bygger och anpassar vi nya lösningar åt kunden. 

Ända sedan starten 2006 har vi hjälpt våra kunder med detta. Vår filosofi är att systemstöd behöver vara dynamiska och datadrivna för att flexibelt kunna stötta en organisation över tid. Sen ska de även vara roliga att jobba i. Med stort kundfokus och engagemang tar vi oss an våra uppdrag. De områden vi fokuserar kring idag för att hjälpa våra kunder att nå sina mål är främst CPQ, CRM och Master Data Management.

Vi är ett bolag som växer och därför söker vi en:

Senior Systemutvecklare

Hos oss får du chansen

Vi söker dig med en stor portion nyfikenhet och driv. Nu har du chansen att komma till ett växande IT- bolag som är i ett spännande skede och ditt bidrag kommer att vara en viktig del i bolagets fortsatta resa. Våra värderingar Innovation, Kompetens, Kvalitet och Engagemang utgör kärnan i vår verksamhet och förhoppningsvis kan vi nyttja dina starka sidor och färdigheter för att uppnå dessa både internt och mot kund. Du är aldrig en i mängden hos oss och ditt bidrag är alltid en avgörande del av vår verksamhet. Vi vet att vår inställning och vårt engagemang är nyckeln till att vi alltid kommer i mål med hög kvalitet till våra kunder

Arbetsuppgifter

Vår vardag handlar främst om programmering, välskriven kod i .Net, C#, SQL och arbetsuppgifterna är i huvudsak:

  • Aktivt medverka i utvecklingsprojekt, från första workshop till lanserat system
  • Ansvara tillsammans med projektledare för kravinsamling och analys hos kund
  • Omvandla kundens behov till flexibel systemarkitektur/design
  • Arbeta fram och skriva tekniska lösningar
  • Leda och coacha utvecklingsteam
  • Releasehantering
  • Agera kontaktperson och utvecklingsansvarig för kundsystem i förvaltning 

Den vi söker

Du triggas av tanken att i ett tidigt skede komma till det lite mindre bolaget som befinner sig i en häftig tillväxtresa och få chansen att utvecklas tillsammans med oss. Du kommer trivas i vår kultur om du är nyfiken, lösningsfokuserad och ödmjuk. Du gillar att jobba i team samtidigt som du finner stor stolthet i dina personliga leveranser. Att ha roligt på jobbet är en självklarhet för alla oss på ChessIT och vi är övertygade om att du delar den inställningen! 

För att lyckas i rollen bör du ha en vana i att arbeta strukturerat med god uthållighet och noggrannhet, samtidigt som du ser det som självklart att alltid stötta dina kollegor i deras arbetsuppgifter. Eftersom mycket av vårt hantverk skapas i .Net, C#, SQL är det bra om dina erfarenheter är inom samma område. Vi är dock fullt medvetna om att ingen kan allt och vi bidrar gärna till din personliga utveckling genom att dela med oss av det vi kan! Minst lika viktigt för att du ska göra intryck och lyckas hos oss är din inställning, att du har energi och glädje och viljan att ständigt utvecklas.

Vi satsar på Dig

Även om det mesta i vardagen kommer att handla om .Net och effektiva affärssystem – så kommer du också få närma dig tekniker som DevOps, Azure, Angular, Mongo DB, behörigheter och säkerhet. Det kommer även finnas många möjligheter att kliva fram i dialogen med blivande och befintliga kunder, allt ifrån presales-processen, utbildningar/workshops och projektmöten – om du är intresserad av det.

Du kommer att få fördjupa dig i olika affärssystem/affärsprocesser, förstå kundernas affär och vässa dig i ett omvandla behoven till effektiva systemlösningar – med bra sparring ifrån dina kollegor.

Bäst av allt är att du blir en del av vårt grymma och positiva gäng i ett bolag där du både kan påverka verksamheten och utvecklas i takt med den. Vi delar med oss av våra framgångar och därför är du som nyckelperson en del av bolagets vinstdelningsprogram. Ditt hårda arbete och bidrag till bolagets resultat premieras dessutom vid årets slut i samband med utdelningen av bolagets bonussemester.

Hos oss är stora delar av vardagen numera remote, du får utföra ditt arbete var du än vill, så länge du levererar det du ska och bidrar till bolagets härliga kultur och resultatet. Detta innebär också att ditt hemmakontor kommer hålla hög klass. Skärmar, bord, stolar eller annat nödvändigt ordnar vi såklart för att kitta upp din arbetsmiljö. Men vill du hellre regelbundet arbeta från vårt fräscha och generösa kontor så är du såklart välkommen in och välja din plats!

Givetvis erbjuder vi även allt det vanliga som är viktigt, som marknadsmässig lön, semester, pensions- och sjukförsäkring, friskvårdsbidrag samt work life balance.

Sist men inte minst så får du som nyanställd en Chess-bonus för att du väljer att bli en viktig del av vår fortsatta framgång.

Vårt kontor finns precis intill Mörby Centrum – bara 10 minuter utanför innerstan – här finns allt. Egen parkeringsplats, många buss- och, tunnelbanelinjer, restauranger, shoppingcenter, träningsmöjligheter och ingen trängsel!

Hör av dig till oss och vi öppnar dörrarna för något nytt!

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar ChessIT med Active Search. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Nork på 070-788 13 49 eller researcher Susanne Nilsson på 072-303 15 00.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.