Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Avanza
Ort
Stockholm

Dags för flytt? Avanza söker Javautvecklare till Team Flytta

Om rollen och teamet 

I och med vår vision att skapa en bättre framtid för miljoner människor så strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder de bästa produkterna inom aktiehandel, fondsparande, sparkonton, pension och bolån, och tycker såklart att kunderna borde flytta allt sitt sparande och sina lån till oss för att lyckas bättre med sin ekonomi. 

För att vi ska åstadkomma det behöver Team Flytta göra det enkelt och kul för våra kunder att flytta över till Avanza och effektivisera i organisationen där det behövs för att ta emot de ökade flyttvolymerna.

Team Flytta tror på ett arbetssätt där vi jobbar insiktsdrivet och användarnära. Produktägare, utvecklare och designer samarbetar tätt för att tillsammans lösa våra kunders problem. Teamet tar fullständigt ansvar kring vilket kundvärde vi levererar, teamets arbetsprocess och hur vi löser våra tekniska problem - så du är på riktigt med och skapar Avanzas framtida flyttupplevelse! 

Din profil

Förutom att vara en skicklig utvecklare tror vi att du trivs i en miljö där du arbetar kreativt och uppfinningsrikt tillsammans med andra. Du känner ett driv och nyfikenhet inte bara för den tekniska utvecklingen utan även för själva produkten och de idéer vi utvecklar. Den tekniska utmaningen ligger i att skapa en skalbar plattform för alla typer av flyttar som är rolig att jobba med, underlättar för interna processer och möjliggör bästa och tryggaste möjliga kundupplevelse.

Oavsett om du ser dig som snabb och kreativ eller systematisk och analytisk tror vi att du kommer trivas i Team Flytta.

Vi tror också att du:

  • Är mycket bekväm med programmering på Java-plattformen
  • Har erfarenhet av utveckling i komplexa mikrotjänstmiljöer
  • Är bekväm med att tala och dokumentera på svenska.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Avanza med Active Search. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Wretborn-Hedberg på 070 - 727 35 00.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Avanzas vision är att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Vi vill vara tjänsten som förenklar och förbättrar folks ekonomi, oavsett om man älskar aktier eller bara vill ha ett bra sparande. Vår affärsidé är enkel - mer till dig, mindre till banken.