Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
ILT Inläsningstjänst
Ort
Stockholm

Chief Product Officer (CPO)

ILT Inläsningstjänst är Nordens ledande EdTech-bolag, aktivt på fem marknader. Hos oss får du i en internationell miljö jobba med varumärken som Polyglutt, Begreppa och Sondo tjänster med extra fokus på att stötta elever med särskilda behov, såsom dyslexi och annat modersmål. Vår vision är att ”Alla ska ha likvärdig möjlighet att ta till sig kunskap och information”.

Vi brinner för våra produkter som gör skillnad för många barn och elever.

Är du ILT Inläsningstjänsts nya CPO?

ILT Inläsningstjänst är en heltäckande leverantör av digitala lärarresurser till skolan. Vårt mål är att erbjuda alla elever en likvärdig utbildning. Vi är just nu i en spännande utvecklingsfas då vi växer kraftigt både på svenska och på våra fyra utländska marknader. Vi har också kikaren inställt på ytterligare geografisk expansion.

För att öka tempot i vår fortsatta utveckling söker vi nu en CPO med starkt driv som kan säkerställa att våra produkter även i framtiden utvecklas i det tempo som krävs för att behålla vår marknadsledande position.

Varför detta är en riktigt bra möjlighet!

Hos ILT Inläsningstjänst får du chansen att vara en del av ett riktigt spännande och engagerat EdTech bolag i stark tillväxtfas. Du får arbeta i en internationell miljö med motiverade och kompetenta kollegor, och samtidigt bidra till ett gott syfte.

Vi har ett entreprenöriellt mindset och en platt organisation med högt i tak där du som CPO blir nyckelspelare i att driva produktutvecklingen framåt. I vår ledarfilosofi ingår också att du som ledare är djupt insatt i dina medarbetares arbete och kompetensområden och gillar att bidra handgripligen i projekt och dagligt arbete. I din roll är du en naturlig del av ledningsgruppen och deltar aktivt i utvecklingen av ILT.

Som CPO äger och driver du företagets produktkarta framåt, och deltar även aktivt i affärsutvecklingen av nya marknader och produkter. Arbetet innebär ansvar för det övergripande kundvärdet i produkten samt jobbar för att ständigt anpassa produktstrategin mot företagets övergripande affärsplan. Du jobbar i gränslandet mellan teknik och marknad och är en nyckelspelare i bolagets utveckling.

I rollen ansvarar du för att leda, organisera och utvecklare hela produktteamet. Du har även budgetansvar för produktavdelningen.

Vem är du?

Vi letar efter drivna och engagerade personer som vill jobba i en snabbfotad miljö, och vara en del av en expanderande verksamhet. För att lyckas i rollen som CPO hos oss tror vi att du har flera års erfarenhet från en produktledning inom en modern och smidig utvecklingsorganisation och är angelägen om att lägga dina erfarenheter till ett redan tight och motiverat team. Vi tror att du har med dig en verktygslåda med erfarenhet och ett genuint intresse för EdTech. Även om du har god förståelse för användar- och kundperspektivet tror vi också att du bär med dig en djupare teknisk förståelse. Du är resultatorienterad och får saker gjorda, både genom att leda andra men också att hugga i själv.

Vi söker dig som:

  • Har ett starkt ledarskap och en god samarbetsförmåga, men bidrar gärna också som teammedlem
  • Är nyfiken och har ett stort driv att utmana sanningar och hitta nya möjligheter (tex. nya produkter eller arbetssätt)
  • Har sinne för detaljer
  • Intresse och förståelse för teknik och produktutveckling
  • Hög analytisk förmåga
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Tidigare erfarenhet från CPO-rollen eller annat arbete inom produktledning och är starkt meriterande.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett spännande uppdrag på ett växande och framgångsrikt företag inom EdTech. Du jobbar i en verksamhet med korta beslutsvägar och stort fokus på effektiva leveransprocesser. Du jobbar nära produktutvecklingsgruppen och även andra kollegor i andra delar av organisationen.

Vi erbjuder marknadsmässig lön och goda förmåner.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar ILT Inläsningstjänst med Active Search. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Wretborn-Hedberg på 070 - 727 35 00 eller researcher Susanne Nilsson på 072 – 303 15 00.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.