Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Telia Finance
Ort
Stockholm

Vi söker två stycken Product Manager Leasing

Product Manager Leasing

Just nu letar vi efter två erfarna och drivna Product Managers till Leasing Teamet här på Telia Finance AB. Jag som rekryterar heter Marcus Söderberg och ansvarar för Produkt och Innovation.
Vi är ett fantastiskt team och jag tillsammans med mina lagkamrater är superstolta över vad vi levererar och skapar för värde till Telia och dess kunder varje dag.

Din nästa utmaning?Rollen som du antar är en Produkt Manager roll i vårat leasing team. Du kommer ansvara för mix av Leasingprodukter, tjänster och erbjudanden. Din uppgift är att hålla ihop olika Leasingerbjudanden från ett produktperspektiv samt fånga upp krav, planera din roadmap, jobba med interna och externa stakeholders och kunder. Rollen innebära enstaka resor i Norden men är väldigt heltäckande.

Och vem är du?Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet inom Leasingområdet från en reglerad verksamhet. Du har jobbat med produktutveckling men kanske även med försäljning eller lett IT-utvecklingsprojekt i en finansiellt reglerad verksamhet. Du har en förmåga att jobba med ett helikopterperspektiv samtidigt som du kan dyka ner i detaljer. Du är en naturlig ledare med en affärsmässig ådra som gillar att optimera produkter/erbjudanden, arbetssätt och processer, alltid med kund i fokus.  

Dina kunskaper i svenska och engelska ska vara mycket goda både i tal och skrift. Du har heller inga problem att ställa dig längst fram och presentera din produkt och din roadmap för olika intressegrupper. Att ha jobbat i reglerade verksamheter är meriterande.

Vi söker dig som har:

•      En förmåga att sätta laget före jaget och kan verka i en matrisorganisation.

•      En vilja att driva produktutveckling och ta ett ägarskap end to end för produkten.

•      En skön inställning till livet, gillar äventyr och kan räkna på en HP-räknare.

Vi ser gärna att du har stor erfarenhet av:

•      Leasing av IT-relaterade produkter till företagsmarknaden.

•      Försäljnings och/eller Backoffice erfarenhet av leasingavtal/administration

•      Produktutveckling och projektledning i en nordisk reglerad verksamhet. 

Intresserad?I denna rekrytering samarbetar Telia Finans med Active Search. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Wretborn-Hedberg på 0707-27 35 00 eller researcher Hanna Blad på 070-795 91 59.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen till Telia – Home to your next big opportunity!