Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Active Search & HR Consulting In Europé AB
Ort
Stockholm

Researcher till Active Search

Active Search gör träffsäkra rekryteringar inom management, IT och till ledande befattningar. Vi har ett stort nätverk av välmeriterade talanger och arbetar nära våra kunder för att göra skräddarsydda och lyckade rekryteringar. Vi ser människan bakom varje CV och varje nytt möte är början till en långsiktig relation. Vi väger in karaktär, erfarenhet, kunskap och potential för att matcha rätt kandidater till rätt befattning. Läs mer om oss på www.active-search.se

Nu söker vi en Driven Researcher på deltid!

Är du intresserad av rekrytering och headhunting? Vill du ha möjligheten att lära dig branschen och hantverket från grunden hos en av Stockholms bästa firmor? Den möjligheten kan vi ge dig på Active Search. Vi söker dig som vill jobba deltid, kanske har du nyss påbörjat din utbildning inom personalvetenskap/HR eller psykologi och vill kombinera studierna med en deltidstjänst där du själv styr över din arbetstid. Eller så känner du att det är dags för en ny inriktning i arbetslivet. Oavsett vill vi gärna träffa dig!

Vi arbetar med många väletablerade och spännande företag samt några av de mest specialiserade rollerna på marknaden just nu. Vi är ett mindre gäng med högt i tak där du kommer att ha möjlighet att lära dig, bidra och göra avtryck. Vi sitter i toppmoderna lokaler på Sturegatan 32 och det finns möjligheter att arbeta hemifrån.

Mer om tjänsten

Vi är inne i en expansiv fas och söker en driven researcher som ska stötta upp vårt befintliga gäng med rekryteringskonsulter och researchers. Som researcher arbetar du nära rekryteringskonsulterna och hjälper dem att hitta de bästa kandidaterna för varje tjänst. Då vi ofta arbetar med komplexa profiler är det viktigt att du har ett intresse för business, tänker ”outside the box” och trivs i en roll med mycket sociala kontakter.
Arbetet innebär att genom olika nätverk och tips hitta rätt kandidater för våra rekryteringar. Att genom telefonintervjuer ta reda på deras bakgrund och intressen, samt boka in dem på intervju med aktuell rekryteringskonsult. Du kommer att vara delaktig i rekryteringsprocesserna från start till slut.

Vem är du?

  • Du är en social, utåtriktad och positiv person med en stark lust att lära
  • Du har en hög arbetsmoral och tycker om att visa resultat
  • Du trivs med att ta mycket eget ansvar samt att bli utmanad
  • Du drivs av att få arbeta affärsmässigt i ett professionellt sammanhang

Om du har tidigare erfarenhet av försäljning via telefon så är det meriterande. Ingen tidigare erfarenhet av rekrytering krävs, det viktigaste är din inställning och vilja att lära.

Intresserad?

För mer information om Active Search AB och den aktuella tjänsten vänligen kontakta Susanne Nilsson, Researcher Tel: 072 303 15 00 e-post: susanne@active-search.se