Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Euro Accident
Ort
Stockholm

Data Warehouse Specialist till Euro Accident

Försäkringar plus hälsa för hållbara medarbetare!

Omtanke och handlingskraft, förenat med nytänkande, är våra kärnvärden och vår vardagskompass. De beskriver hur vi ser på oss själva i förhållande till varandra och vår omvärld. Våra kärnvärden styr hur vår verksamhet bedrivs. Vi på Euro Accident vill bidra till en trygg och frisk värld. Vi tror på att människor ska kunna arbeta, få ihop sin tillvaro och kunna vara friska medan de gör det. Mår medarbetarna bra, presterar de bra och företaget går bättre. Vi har vårt fokus på försäkringar plus hälsa. Resultatet blir vad vi kallar Hållbara Medarbetare, det finaste företag kan ha.

Nu söker vi en Data warehouse specialist

Dina Arbetsuppgifter

Som Data warehouse specialist hos oss tillhör du avdelningen IT Finans och Verksamhetsstöd om 6 anställda plus konsulter och du är nyckelperson i utvecklingen och förvaltningen av Euro Accidents datalagerlösning. Vi arbetar mycket nära verksamheten och framförallt Risk och Finans. Tjänsten är placerad i våra fina lokaler i Mörby Centrum.

Vi har ett spännande arbete framför oss när vi flyttar över vårt data warehouse och dess flöden in i nya lösningar och bygger upp ett nytt datalager. Här kommer du få bygga vidare med tabeller och datamodeller, sätta principer, riktlinjer och arbetssätt för själva modellering, samt processer för att säkerställa dess efterlevnad.

Vi jobbar agilt med utvecklingen av data warehouse och vi strävar efter kontinuerlig förbättring vilket innebär att du behöver vara beredd på att backa tillbaka till ritbordet ibland.

Om dig

Vi söker dig som har:

  • 5+ års yrkeserfarenhet av att kravställa, designa och utveckla effektiva data warehouse lösningar
  • God erfarenhet av informations- och datamodellering.
  • Goda kunskaper inom Microsoft-lösningar
  • Djup kunskap av utveckling med MS SQL

Det är meriterande om du har kunskaper om:

  • BI-verktyget Mercur
  • Ekonomisystemet Visma

Du arbetar målinriktat och proaktivt. Som person tror vi att du är lösningsorienterad, ödmjuk och omtänksam. Du kan arbeta självständigt men trivs även med att arbeta och lösa problem tillsammans med andra. Vidare har du goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift.

Vad vi erbjuder

Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats, Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli Sveriges attraktivaste arbetsgivare och samarbetar här med företaget Great Place to Work för att kontinuerligt kunna mäta och förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Euro Accident med Active Search. Om du vill veta mer eller söka tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Wretborn-Hedberg på 070 – 727 35 00 eller mia@active-search.se eller Researcher Susanne Nilsson på 072 – 303 15 00 eller susanne@active-search.se.

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.