Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Euro Accident
Ort
Stockholm

Euro Accident söker en Senior Drifttekniker

Försäkringar plus hälsa för hållbara medarbetare!

Omtanke och handlingskraft, förenat med nytänkande, är våra kärnvärden och vår vardagskompass. De beskriver hur vi ser på oss själva i förhållande till varandra och vår omvärld. Våra kärnvärden styr hur vår verksamhet bedrivs. Vi på Euro Accident vill bidra till en trygg och frisk värld. Vi tror på att människor ska kunna arbeta, få ihop sin tillvaro och kunna vara friska medan de gör det. Mår medarbetarna bra, presterar de bra och företaget går bättre. Vi har vårt fokus på försäkringar plus hälsa. Resultatet blir vad vi kallar Hållbara Medarbetare, det finaste ett företag kan ha.

Nu söker vi en Senior Drifttekniker

Dina arbetsuppgifter

I rollen som drifttekniker ingår du i vårt team som ansvarar för att säkerställa IT-infrastrukturen på företaget. Vi hanterar både drift och större delen av applikationsförvaltningen med en egen IT-avdelning om ca. 35 personer. Vi arbetar nära verksamheten och övriga IT-avdelningar

Du arbetar med det mesta som rör infrastruktur med fokus på att hantera servrar och nätverk. Du arbetar brett med allt från förstudier och tekniska uppgraderingar till konfigurering och installation av nya servrar till felsökning och implementationer.

IT är ett prioriterat område för oss på Euro Accident och vi arbetar med den senaste tekniken från Microsoft. Arbetet sker dels självständigt eller i team och tillsammans med dina kunniga medarbetare bidrar du till ständig förbättring av företagets IT-miljö.

Om dig

Vi tror att du är en erfaren drifttekniker med 10+ års yrkeserfarenhet, som vill fortsätta att utvecklas inom området. Du har tidigare arbetat brett tekniskt inom området, men med fokus på servrar och nätverk.

Du har erfarenhet av, samt god kunskap om:

  • Felsökning, installation samt konfiguration av Windows server
  • Windows Failover Cluster
  • Storage Spaces Direct (S2D)
  • Switchar VLAN
  • Hyper-v

Det är även meriterande om du har kunskaper om:

  • Microsoft ADCS
  • Data Protection Manager (DPM)

Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Som person är du ödmjuk och hjälper till där det behövs. Du har ett tryggt tillvägagångssätt och lyssnar gärna in och analyserar problemställningen innan du sätter igång med uppgiften. För att trivas i rollen har du god förmåga att arbeta både självständigt såväl som i team.

Vad vi erbjuder

Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats, Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli Sveriges attraktivaste arbetsgivare och samarbetar här med företaget Great Place to Work för att kontinuerligt kunna mäta och förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Euro Accident med Active Search. Om du vill veta mer eller söka tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Wretborn-Hedberg på 070 - 727 35 00 eller mia@active-search.se eller Researcher Susanne Nilsson på 072 - 303 15 00 eller susanne@active-search.se

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.