Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Lekab Ab
Ort
Stockholm

Javautvecklare till LEKAB Communication Systems

LEKAB Communication Systems utvecklar en smart molnbaserad kommunikations- och processautomatiseringstjänst för företag som förbättrar deras effektivitet, säkerhet och tillgänglighet med hjälp av digital kommunikation och processlösning. Företaget grundades 1994 och har kontor i Sverige och Finland med 22 anställda (12 i Sverige och 10 i Finland). LEKAB Communication Systems växer och letar nu efter en javautvecklare som kommer bli en del av deras kärnteam i Stockholm.

Är du en javautvecklare som brinner för utveckling, vill utvecklas och som vill jobba med modern teknik i en familjär organisation med goda utvecklingsmöjligheter?

LEKAB utvecklar en molnbaserad tjänst som integrerar och möjliggör intelligent och digital kommunikation till företag i syfte att öka deras säkerhet, effektivitet och tillgänglighet. Vårt största fokus ligger på Norden men även globalt då tjänsten är tillgänglig och gångbar för alla. Dessutom befinner sig många av våra kunder på en internationell arena där de dessutom är marknadsledande.

Arbetsbeskrivning

LEKAB söker en erfaren utvecklare som kommer integrera och utveckla deras intelligenta plattform och globalt skalbara lösning Smart Messaging. Med din kunskap och kompetens kommer integrerade meddelandetjänster i komplexa miljöer säkerställa lösningar som ger en solid grund för kundernas affärsutveckling. LEKAB har en öppen och involverande kultur och vill att sina anställda alltid utvecklas och känner sig tillfredsställda med jobbet.

Dina ansvarsområden

Tyngdpunkten i rollen ligger på utveckling samt att leda vår outsourcade utveckling. Vi ser därför att du har flera års efterenhet av Spring eller JavaEE samt erfarenhet och passion för att leda och följa upp extern utveckling.

Du kommer att få bidra till hela produktcykeln tillsammans med övriga i gruppen vilket innebär specifikation, implementation, test, dokumentation och underhåll. Vi är alla också ansvariga för att vara nyfikna för och experimentera med nya tekniker. Tillsammans blir vi starkare och vi tror därför starkt på gruppen och allas lika värde och möjlighet att bidra.

Erfarenheter som är av nytta utöver Java är bland annat:

  • MySQL (Aurora)
  • Persistensramverk/JPA/Hibernate
  • RabbitMQ
  • Docker/Kubernetes
  • AWS och dess ekosystem
  • Vaadin
  • Linux
  • Git

Som person är du nyfiken med en stark vilja att lära dig nya saker och växa. Du gillar att experimentera med nya tekniker, tar fullt ansvar för ditt arbete och har en hög nivå av engagemang. Du är dessutom är proaktiv, affärsorienterad och kan lätt interagera med dina kollegor.

Vad LEKAB kan erbjuda

LEKAB kan erbjuda dig ett jobb i en högstimulerande miljö tillsammans med övriga personer i teamet som består av skickliga och vänliga medarbetare. Vi är alla med och påverkar men tar också ansvar för vår tjänst. Om du lockas av att verkligen vara delaktig i något, som ger variation och där resultatet av din insats märks ser vi fram emot att träffas och prata mera.

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Mia Wretborn-Hedberg Tel: +46707273500, Email: Mia@active-search.se alternativt ansvarig Researcher Emma Ståhlberg Tel: +46738527961, Email: Emma@active-search.se.

Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.