Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Active Search & HR Consulting In Europé AB
Ort
Stockholm

Rekryterare till Active Search

Active Search gör träffsäkra rekryteringar av specialister och ledande befattningar inom IT, Tech och Telekom. Vi har ett stort nätverk av välmeriterade talanger och arbetar nära våra kunder för att göra skräddarsydda och lyckade rekryteringar. Vi ser människan bakom varje CV och varje nytt möte är början till en långsiktig relation. Vi väger in karaktär, erfarenhet, kunskap och potential för att matcha rätt kandidater till rätt befattning. Läs mer om oss på www.active-search.se

Vill du bli Sveriges bästa Rekryterare inom IT? Kom och lär dig allt hos oss!

Vi som arbetar på Active Search är ett härligt team med en stark gemenskap och högt i tak. Vi tror att så enkla saker som en positiv attityd och nyfikenhet gör det både enklare och roligare att jobba. Vi arbetar med beprövade metoder och har en bra meritlista av affärskritiska och ”omöjliga” rekryteringar till några av de mest spännande bolagen i branschen. Lång erfarenhet, ett kvalitativt nätverk och en stor portion prestigelöshet gör att vi även klarar av snabba rekryteringsprocesser.

Då vi just nu har många spännande uppdrag behöver vi stärka vårt befintliga team med en driven person som är redo att ta ett kliv i karriären. Som rekryterare hos oss arbetar du med hela rekryteringsprocessen. I arbetet ingår allt från uppstart av uppdrag till research, djupintervjuer, referenstagning och presentation av kandidater.

Vem är du?

Vi söker både dig med tidigare erfarenhet som rekryterare, men även dig som arbetat ett par år som researcher och nu är redo att axla ett större ansvar i rollen som rekryterare. Viktigast är att du trivs i en social och utåtriktad organisation, som är ansvarstagande och van att ta egna initiativ. Eftersom vi ofta arbetar med komplexa profiler är det viktigt att du har ett stort intresse för business, tänker ”outside the box” och trivs i en roll med mycket sociala kontakter. Du har en hög arbetsmoral och en vilja att lära.

Du har:

  • Tidigare erfarenhet av research/rekrytering
  • En akademisk bakgrund, gärna inom personalvetenskap, psykologi, HR eller motsvarande utbildning/erfarenhet.
  • Tidigare erfarenhet av försäljning via telefon är meriterande.
  • Förståelse-/intresse för eller erfarenhet från IT-branschen är meriterande.

Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler på Regeringsgatan 48 (R48) som är ett samarbete mellan Active Search AB, Qsearch AB och Talentia AB. Tillsammans är vi 25 anställda och har spetskompetens inom kompetensförsörjning för olika branscher som finans, försäkring, IT, telekom och samhällsbyggnad.

Intresserad?

För mer information om Active Search AB och den aktuella tjänsten vänligen kontakta Veronica Nylund, Researcher Tel: 073 852 79 63, e-post: veronica@active-search.se eller Susanne Nilsson, Researcher Tel: 072 303 15 00, e-post: susanne@active-search.se.

Vi ser fram emot din ansökan!