Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Billerudkorsnäs Sweden AB
Ort

Databasutvecklare till BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Nu söker BillerudKorsnäs en driven Databasutvecklare!

Tänk om du hade möjligheten att gå till jobbet och hjälpa till att skapa en hållbar framtid?

Vi söker nu en engagerad och erfaren databasutvecklare till vår IT-organisation med placering på någon av våra enheter i Sverige (Gävle, Skärblacka, Grums, Frövi, Karlsborg, Solna). Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete i en internationell miljö där du kommer att arbeta med databasutveckling för hela organisationen.

BillerudKorsnäs koncerngemensamma IT organisation består av ungefär 100 personer och ansvarar för att aktivt leverera och möjliggöra IT tjänster, system och processer för att vinna, serva och behålla affärspartners och kunder. Innovation, mångfald och engagemang är viktiga ledord för oss. Är du en driven databasutvecklare? Då kan vi vara något för dig!

Om tjänsten

Som databasutvecklare arbetar du med databasdriven systemutveckling vilket bland annat innefattar databasmodellering, databasarkitektur, optimering av SQL kod och databasprestanda samt databasunderhåll och administration.

Du kommer att vara drivande i teknikutvecklingen av våra existerande databaslösningar, men även jobba med strategier för framtida databaslösningar. Du stöttar både leverantörer och interna utvecklare med lösningsarkitektur för datalagring. Just kopplingen mellan databas och applikation är viktig och du bör därför ha erfarenhet av, eller tidigare jobbat i nära samarbete med applikationsutveckling.

Arbetet innebär ett nära samarbete med den övriga verksamheten och beställare där du förväntas hålla aktiv och öppen kommunikation för att säkerställa leverans av överenskommet behov.

Om dig

Vi tror att du som person är driven och analytisk samt har en förmåga att ta initiativ. Du är kommunikativ och har god samarbets- och organisationsförmåga. Vi har en förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt.

Du har:

·        Civilingenjör- eller högskoleutbildning inom Data, IT, System-/programutveckling eller motsvarande utbildning/kompetens

·        Flerårig erfarenhet av databasdesign och administration

·        Goda kunskaper i svenska och engelska (både tal och skrift)

Meriterande om du har:

·        Erfarenhet av molnbaserade lösningar för datalagring där andra produkter förekommit

·        Relevanta certifieringar

·        Intresse för DevOps, AI och Big Data

Kontakt och ansökan

I denna rekryteringen samarbetar BillerudKorsnäs med Active Search. För mer information kontakta Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult Tel: 070 – 727 35 00 Email: mia@active-search.se eller Susanne Nilsson, Researcher Tel: 072 – 303 15 00 Email: susanne@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/