Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Axfood IT
Ort
Stockholm

Axfood IT söker en Applikationsspecialist Kundprogram

Välkommen till Axfoodfamiljen!

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Vi är också delägare i Eurocash och Urban Deli. Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik. Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB. Delar du vår passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen!

Applikationsspecialist Kundprogram Butiksutveckling till Axfood IT

Bli en av oss

Vi söker nu en Applikationsspecialist Kundprogram till vårt huvudkontor på Torsplan i Stockholm

Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. I detta ingår att arbeta med alla IT-relaterade frågor från daglig drift till mångåriga IT-strategier. Axfood IT arbetar mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med stor verksamhetskompetens.

Är du intresserad av försäljning, lojalitetslösningar, mat och hållbarhet i kombination med IT? Vill du arbeta med innovativ utveckling nära beställare och utvecklare? Tror du att digitalisering och automatisering är framtiden? I så fall är du kanske den vi söker!

Det här får du göra

Axfood IT är ansvariga för att leverera stabila och säkra IT-lösningar i ett innovativt systemlandskap. Ditt bidrag i detta uppdrag är att agera specialist inom våra kundprogramslösningar för de olika kund/lojalitets-programmen som Axfoods varumärken Willys och Hemköp har och utvecklar. Kund/lojalitets-programmen är integrerade mot många olika centrala system såsom e-handelssystem, BI-system och våra fysiska butikssystem. Vi arbetar nu med lösningar inom området Marketing Automation där vi kommer att skapa nya försäljningsmöjligheter och möjliggörande av nya automatiserade processer.

Som Applikationsspecialist Kundprogram får du möjlighet att:

·        Vara med och påverka och driva förändringen mot nya spännande lösningar

·        Administrera och förvalta de olika komponenterna som ingår i kundprogrammen

·        Medverkar i projekt från kravställning, analys, design, utveckling till test och driftsättning

·        Arbeta med Kravdetaljering, ärendehantering, felsökning och monitorering av system främst i Oracle Siebelsystemet

·        Arbeta med Testning, samt agera stöd åt verksamhetspersoner

·        Arbete mot flera andra IT-system förekommer också, vilket innebär att du behöver ha en mycket god generell IT-förmåga.

Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig som har ett positivt synsätt med förmåga att driva arbetet framåt på ett socialt och kommunikativt sätt

Vi utgår från att du är en lagspelare och ser möjligheterna med att hjälpa andra och kunna bidra med din kunskap där det behövs. Dessutom är det viktigt att du är ansvarstagande samt försöker se helheten i leveransen, då vi har en stor del delat ansvar mellan avdelningarna.

För att trivas i rollen är det även viktigt att du har förmåga att hantera förändringar, har en nyfikenhet på nya utmaningar samt en vilja att skapa resultat.

Du har även:

·        Universitets- /Högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom IT

·        Bakgrund inom systemutveckling med erfarenhet av lojalitet och kundprogramslösningar

·        Erfarenhet av testarbete

·        Erfarenhet av Oracle Siebel är mycket meriterande

·        Erfarenhet av Salesforce är meriterande

·        Vi tror att du tidigare kan ha haft roll som applikationsspecialist, systemansvarig eller liknande

·        Du har jobbat nära verksamheten och är intresserad av nya lösningar och idéer

·       Gärna erfarenhet av agilt utvecklingsarbete

Mer information

I denna rekrytering samarbetar Axfood med Active Search. Om du vill veta mer eller söka tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Wretborn-Hedberg på 0707-273500 eller mia@active-search.se eller researcher Susanne Nilsson på 072-3031500 eller susanne@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/

Eftersom att vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.