Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
IP Only
Ort
Stockholm

IP Only söker en Produktchef!

Är du vår nya produktchef?

Det pågår just nu en stor flytt från dagens omoderna datahallar till nästa generations datacenter som ska matcha de krav som ställs i en värld där allt blir digitalt, där oroligheterna ökar och miljöfrågorna blir allt viktigare ställs. I IP-Onlys näst största affärsområde för företagstjänster omsätter vi mer än 100 miljoner kronor per år från tjänster som levereras från något av våra åtta datacenter i Norden. Tillsammans med vårt nordiska fibernät och övriga tjänsteutbud, ger detta IP-Only en unik position inom datacenter.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår tillväxt för IP-Onlys Datacenter affär.

Vad kommer du att göra hos oss?

·       Hos oss kommer du att förstärkta vårt erbjudande inom datahallstjänster samt vår position på den svenska/nordiska colocation-marknaden genom att vara en avgörande kraft när vi bearbetar kunders colocationaffärer samt ökat beläggningsgraden i våra hallar.

·       Det kommer handla om att förenkla försäljningen och leverans av colocationtjänster samt öka kunskapen om colocation hos hela vår säljkår.

·       Produktutveckla/paketera våra datahallstjänster i attraktiva erbjudanden till marknaden

Vem är du?

Det är meriterande om du har arbetat inom aktuellt produktområde samt med produktledning på något sätt. Gärna med erfarenhet inom datahallar, kraft, kyla, avbrottsfri kraft, kontinuitet.

Har du också erfarenhet av försäljning mot större kunder som har höga krav på säkerhet, tillgänglighet, kontinuitet är det plus.

Vi söker dig som är målinriktad, trygg i dig själv och trygg i hur man driver affären framåt. Du är en lagspelare som både kan leda och ledas av andra och du drivs av att få vara med på en förändringsresa där du också har möjlighet att få vara med och påverka.

Följ med oss på denna spännande resa där vi ska växa vår Datacenter affär, och där vår ambition är att bli ledande i Norden!

Låter detta som ditt nästa steg i karriären? I så fall hoppas vi på att se din ansökan snarast möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Active Search och om du har frågor om rollen, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Wretborn-Hedberg på 0707273500 mia@active-search.se eller researcher Susanne Nilsson 072-3031500 susanne@active-search.se