Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Axfood IT
Ort
Stockholm

Axfood IT söker en Chef IT support

Välkommen till Axfoodfamiljen!

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Vi är också delägare i Eurocash och Urban Deli. Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik. Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB. Delar du vår passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen!

Nu söker vi en driven Chef IT support

Vi söker nu en IT-supportchef som ska leda och utveckla en grupp Support- och IT-tekniker med placering på vårt huvudkontor vid Torsplan i Stockholm.
Har du en bakgrund som ledare inom Servicedesk och IT och känner dig redo för nästa steg i karriären?

Det här får du göra

I rollen som IT-supportchef kommer du ha ett helhetsansvar för IT-supportavdelningen, där du leder ditt team och ansvarar för avdelningens fortsatta utveckling och samarbete inom organisationen. Som Chef för IT support sitter du med i Ledningsgruppen för IT driften på Axfood och får möjlighet att påverka & bidraga till Axfoods genomförande av vår strategi. Du har personalansvar samt budgetansvar för ditt team som i dagsläget är 29 personer.

Gruppen arbetar nära den interna verksamheten och tillhandahåller support mot ett större antal interna användare. Du, tillsammans med din avdelning säkerställer ärendehanteringsprocessen och levererar första och viss andra linjens support. Rapportering sker till Enhetschef Leverans.

Det här förväntar vi oss

För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha några års ledarerfarenhet inom IT samt har förmågan att leda, motivera och skapa resultat genom andra. Vi ser även att du tidigare haft både personal- och budgetansvar. Vidare värdesätter vi att du med kunden i fokus har förändringslett supportprocesser med hjälp av automation & digitaliserade supportflöden.

Som person kännetecknas du av ett starkt personligt engagemang och är initiativrik, drivande och kommunikativ. Du är serviceinriktad och lyhörd samt har ett strukturerat arbetssätt. Vidare trivs du med att leda personal och att skapa resultat tillsammans med teamet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera av nedanstående:

·        Akademisk utbildning eller motsvarande

·        Erfarenhet av arbete med IT-processer

·        God kännedom om drift, förvaltning och utveckling av IT

Vi erbjuder dig

En trevlig arbetsplats med härlig kultur där vi månar om varandra. Vi sätter laget före jaget och är starka tillsammans.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Axfood med Active Search. Om du vill veta mer eller söka tjänsten kontakta rekryteringskonsult Mia Wretborn-Hedberg på 0707-273500 eller mia@active-search.se eller researcher Susanne Nilsson på 072-3031500 eller susanne@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/