Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
IP Only
Ort
Stockholm

Säkerhetschef till IP-Only

IP-Only är inne i en stark tillväxtfas där vi utmanar de traditionella telekomstrukturerna och gör avtryck i telekomsverige. Nu söker vi en säkerhetschef med fokus på drift- och informationssäkerhet.

På IP-Only brinner vi för att alla ska få ta del av och bidra till den digitala världen på samma villkor, och vi är stolta över att få leverera infrastrukturen som gör det möjligt! Vi verkar i en snabbfotad miljö med mycket framåtanda och engagemang, där du som individ får förtroende och möjlighet att direkt bidra till vår fortsatta tillväxt. Vi har kollegor från Malmö i syd till Kalix i norr, men i denna roll kommer du verka från vårt kontor på Sveavägen 25 i Stockholm.

Vad kommer du att göra hos oss?

Som säkerhetschef på IP-Only kommer du att ha yttersta ansvar för bolagets säkerhetsfrågor med stort fokus på informationssäkerhet. Du kommer att driva och utveckla funktionen säkerhet och ansvara för att bolaget har de resurser som krävs inom området för att vara en säker och förtroendeingivande operatör som uppfyller regulatoriska krav. I rollen rapporterar du till Henrik Gustafsson, Head of PMO and Corporate Development, och dina närmsta kollegor består av kompetenta och framåtlutade personer som arbetar med andra strategiska områden och initiativ.

Ansvarsområden:

-Driva övergripande strategi och riktlinjer för säkerhetsarbetet inom IP-Only

-Bygga en säkerhetsfunktion som är långsiktigt hållbar och i enlighet med IP-Onlys behov

-Leda bolagets krisledningsarbete

-Stötta ledningen, säljprocessen och medarbetare i säkerhetsrelaterade frågor

-Stötta i avdelningarnas risk- och sårbarhetsanalysarbete

-Ansvara för den fysiska säkerheten på kontor, noder och datorhallar

-Följa den regulatoriska utvecklingen inom säkerhet och driftsäkerhet

-Ansvara för och leda säkerhetsskyddsarbetet inom IP-Only

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort engagemang för säkerhetsfrågor på strategisk nivå och som har vana av att driva och utveckla en säkerhetsfunktion. Du trivs i högt tempo och en föränderlig miljö där det ställs krav på strategisk höjd och ägarskap. Vi tror att du har minst 7 års erfarenhet av strategiskt säkerhetsarbete och erfarenhet av telekom.

Som person behöver du vara strukturerad, ha ett naturligt driv och trivas att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning och är specialiserad inom informationssäkerhet.

Svenskt medborgarskap är ett krav och du kommer att få genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar IP Only med Active Search. För mer information kontakta gärna Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult. Email: mia@active-search.se Tel: +46707273500, eller Patrik Bergquist, Researcher. Email: patrik@active-search.se Tel: +46707959159.