Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Visma
Ort
Stockholm

Senior Lead Developer till Medinet

Är du en senior utvecklare med intresse för fullstack som vill bidra till att förenkla och förbättra vårdpersonals vardag? Vill du jobba i en internationell miljö med stort kundfokus? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om Medinet

Medinet erbjuder användarvänliga webbaserade tjänster för vårdpersonal. Systemet förenklar och effektiviserar administrativa rutiner främst av personal- och resursplaneringskaraktär. Medinet förvärvades av Visma i december 2021 och ingår i Visma PubliTech AB som är ett nybildat bolag inom Visma-koncernen. Medinet drar fördelarna av att vara ett mindre, entreprenöriellt team med ett nära samarbete och en varm familjär kultur, samtidigt som de ingår i en av Europas ledande IT-koncerner.


Med en vision att stärka offentlig sektor med innovativa lösningar bidrar det till maximerad verksamhetsnytta och ett hållbart samhälle.

Vad kommer du göra?

I rollen som Lead Developer arbetar du i nära samarbete med Medinets kunder och har ett stort kundfokus. Rollen innebär vidare att:

·      Utveckla och förvalta produkten Medinet

·      Bidra till ett agilt arbetssätt, både ur kodnings- och processynpunkt

·      Coacha och samarbeta med medarbetare i teamet, bestående av drivna kollegor i en internationell miljö

·      Bidra med innovativa förbättringsförslag

·      Arbeta med automatiserade tester inom den testdrivna utvecklingen

·      Ansvara för den övergripande arkitekturen och tekniska strategin

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som brinner för utveckling. Du trivs med att jobba i team och drivs av att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Vidare delar du gärna med dig av dina kunskaper och du trivs med att stötta andra i teamet. Du har ett nytänkande tankesätt och har en förmåga att analysera och förstå komplexa frågor.

För att lyckas i rollen behöver du tycka om att arbeta i en innovativ och internationell miljö samt vara kundorienterad.

Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi ser även gärna att du har:

·     Några års erfarenhet av utveckling

·     Intresse och erfarenhet av mjukvaruarkitektur

·     Erfarenhet och kunskap inom API-utveckling

·     Kännedom om Python webbramverk (Django, Flask, Bottle eller motsvarande)

·     Du kan din väg runt databaser, främst MySql och ORM:s som SqlAlchemy

·     Git och VCS i allmänhet

·     Kännedom om Vanilla JS ramverk

·     Praktisk erfarenhet av Linux och Docker

·     Erfarenhet av agil mjukvaruutveckling i en professionell miljö


Välkommen med din ansökan

I denna rekryteringen samarbetar Visma med Active Search. För mer information kontakta Fanni Orestav, Rekryteringskonsult Tel: 073 - 852 79 63 Email: fanni@active-search.se eller Hedda Cederqvist, Researcher Tel: 073-3340896 Email: hedda@active-search.se. Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/

Vi ser fram emot att höra från dig!

Mer om Visma

Visma är mer än bara systemlösningar – våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv. Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar: Inclusive, Entrepreneurial, Responsible & Dedicated.

Här kan du se ett smakprov vad Visma är:

https://www.youtube.com/watch?v=j9ArrnDVY8w

Mer information om Medinet:

https://www.medinetworks.se/