Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Billerud Sweden AB
Ort
Stockholm

Product Specialist ERP

Om Billerud

Billerud är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Med en informell, företagskultur uppmuntras individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För Billerud är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta sina medarbetares olika idéer och erfarenheter. Billerud är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med Billerud och utmana konventionella förpackningar för en hållbar morgondag?


Billerud söker en driven Product Specialist ERP!

I rollen som Product Specialist erbjuds du möjligheten till att axla en viktig roll i ett agilt crossfunktionellt team. Du blir en viktig del av en IT-organisation med 100 medarbetare där du är med och bidrar till Billeruds digitala utveckling.

Som Product Specialist inom ERP arbetar du tillsammans med övriga kollegor i teamet (verksamheten, IT och leverantörer) med utveckling och styrning inom ERP produkten. Rollen innebär bland annat arbete med att hantera affärskrav, koordinera vidareutveckling, projektaktiviteter samt förvaltning av systemen inom området ERP.

Du kommer vara placerad på något av Billeruds kontor i Karlsborg, Gävle, Skärblacka, Frövi, Gruvön eller på huvudkontoret i Solna.


Om tjänsten

Som Product Specialist är du deltagande vid teammöten såsom sprintplanering, dagliga scrum och retrospectiv. Du arbetar även med affärskrav, specifikationsframtagande, test och verifiering.

Förutom att du samarbetar med kollegor får du även arbeta tillsammans med andra delar av organisationen såsom integration, finans, externa leverantörer, produkt- och projektledning. I rollen verkar du för att ny funktionalitet och teknik inom ERP-området som kan tillföra mervärde för Billerud planeras i teamets back log.

Vidare verkar du även inom det crossfunktionella teamets ständiga lärande, samarbete och välmående samt för egen kunskapsutveckling som befattningen kräver genom till exempel omvärldsbevakning.

Om dig

Du har relevant akademisk examen inom IT-området eller systemvetenskap och minst 5-års erfarenhet som inom något affärssystem, primärt inom processen Supply Chain och Order to cash.

Vi ser att du har goda kunskaper om agilt arbete med SAFe. Du bör även ha erfarenhet av utveckling inom Azure och projektledning.


Vem är du?

För att trivas i rollen gillar du att arbeta i team. Du gillar att ta ansvar och är strukturerad i ditt sätt att arbeta. Vi ser att du är en noggrann och serviceinriktad person som har erfarenhet av att driva och leda ditt arbete.

Vidare är det viktigt att du är en god kommunikatör och har lätt för att skapa kontakt med andra, samt kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal såväl som skrift.


Jobba hos Billerud

Hos Billerud blir du en del av ett hållbart företag där du kan göra skillnad för svensk basindustri. Du får möjlighet att komma in i en spännande tid hos ett företag som ligger i framkant. Du är med och driver förändringen mot ett hållbarare samhälle genom fokus på innovation och ständiga förbättringar.

Oavsett var du jobbar inom Billerud blir du en del av ett ansvarsfullt och kompetent gäng som strävar mot att skapa en hållbar morgondag!


Kontakt och ansökan

I denna rekryteringen samarbetar Billerud med Active Search. För mer information kontakta Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult Tel: 070 – 727 35 00 Email: mia@active-search.se eller Fanni Orestav, Researcher Tel: 073 - 852 79 63 Email: fanni@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/