Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
AFRY
Ort
Stockholm

Business Analyst – Sales team

Vi söker en entusiastisk Business Analyst till AFRY!

Company

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. 

Job Description

Group IT är en central funktion som stöttar våra affärsområden och AFRY som organisation. Vi är alltså inte en del av vår konsultverksamhet inom AFRY. Nu söker vi nu en erfaren Business Analyst till våra agila utvecklingsteam som förvaltar och utvecklar applikationer för att stötta säljområdet hos AFRY.

Som Business Analyst har du en central och koordinerade roll där du tillsammans med verksamheten och i ett nära samarbete med ditt team arbetar för att möjliggöra de bästa IT-lösningarna och applikationerna inom Sales området.

I rollen kommer du:

·     Vara länken mellan verksamhetens affärsbehov och IT

·     Förstå verksamheten och användarna för att säkra att applikationerna möter deras krav

·     Analysera verksamhetens behov och bryta ner dem till konkreta och detaljerade krav på IT-system, miljöer, integrationer etc.

·     Planera arbetet och genomföra workshops, fånga, analysera, dokumentera och prioritera verksamhetens krav

·     Vara delaktig i utvecklingsteamets leverans samt koordinera både acceptanstester och kommunikation tillsammans med verksamheten

·     Hjälpa verksamheten att förstå den tekniska plattformen och applikationslandskapet

·     Etablera och utveckla goda relationer med olika stakeholders

 AFRY Group IT levererar alla IT-tjänster som används internt för att vi ska vara ett konkurrenskraftigt och välfungerande företag. I rollen som Business Analyst inom AFRY Group IT tillhör du gruppen Global Business Applications samt två olika agila utvecklingsteam som utvecklar och förvaltar applikationer inom Sales-området. Ditt närmsta team består av kollegor som också är verksamma inom IT-utveckling. Vi har väldigt god sammanhållning och gör allt för att alla skall trivas och ha roligt på jobbet. 

Qualifications

Vi söker dig som har:

·     Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som Business Analyst eller kravanalytiker, i gränslandet mellan verksamhet och IT

·     Goda kunskaper inom kravinsamling

·     Erfarenhet av att arbeta i agila utvecklingsteam

·     Du kommunicerar flytande svenska och engelska i både tal och skrift

·     Högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant område

·     Meriterande av att arbeta med säljprocesser och CRM-system

·     Erfarenhet av att jobba med integrationer mot SaaS-lösningar

Vi söker dig som har erfarenhet av och vill fortsätta arbeta med kravanalys och kravhantering, och tidigare har arbetat med att vara länken mellan verksamhet och IT.

Som person är du kommunikativ, positiv och nyfiken. Du har mycket eget driv, får saker att hända och en positiv inställning. Du brinner för att skapa samsyn och du har även förståelse och insikt i att både detaljer, kvalitet, struktur och flexibilitet är nödvändigt. Vi ser även att du har en förmåga att leda, inspirera, skapa delaktighet och engagemang. Du har också en analytisk förmåga, samtidigt som du kan se helheten, och är strukturerade i ditt arbetssätt. Rollen kräver att du ser lösningar snarare än problem och det är därför av stor vikt att du har lätt för att samarbeta med andra samt har ett pragmatiskt förhållningssätt.

Additional information

På AFRY erbjuder vi bland annat:

·     Work-life balance

·     Hybrid arbetsplatsmodell som möjliggör en variation att kunna arbeta från kontoret men även hemifrån. #LI-Hybrid Partial Remote

·     Flextid

·     1 learningday per månad

·     Möjligheten att delta på våra aktiviteter via Club AFRY, så som after work, golf, körsång, yoga, skidresor och andra intresseklubbar.

·     Vi är anslutna till Benify vilket möjliggör rabatter hos en rad olika företag för våra anställda.

·     Friskvårdsbidrag 3000 SEK/år

·     Stort nätverk: + 19,000 kollegor i 50 länder och projekt i 100.

At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

I denna rekrytering samarbetar vi med Fanni Orestav på Active Search. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Active Search får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Fanni Orestav på 073-8527963 eller fanni@active-search.se