Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Resta Gård
Ort
Uppsala

Fiberentreprenadchef

Resta Gård har ett omfattande uppdrag att gräva landförbindelser i ett internationellt fiberprojekt som skall sammanbinda länder runt Östersjön. Detta på uppdrag av Eastern Light och för detta arbete söker Resta Gård en Fiberentreprenadchef.

Om tjänsten

Som Fiberentreprenadchef kommer du vara ansvarig för fiberentreprenaden i Sverige. Du ansvarar för att tidsplanen hålls och förankrar denna med Resta Gårds uppdragsgivare Eastern Light. Du genomför kontinuerligt riskanalyser kring arbetets gång och ser till att arbetet flyter på enligt plan. Du planerar arbetet över året med rätt maskiner, material och manskap på rätt plats tillsammans med vice entreprenadschef.

I rollen är du personalansvarig för en grupp på ca 25 personer, bestående av anläggningsarbetare och grävmaskinister. Du ansvarar även för att rekrytera in nya maskinister och anläggare vid behov och samarbete med andra underentreprenörer. Tillsammans med en personaladministratör och ser du till att sådana uppgifter utförs samt övriga administrativa uppgifter som kan förekomma, ex rapportering.

Utöver det så är du ansvarig för att giltiga TA-planer finns och att Trafikverkets grävtillstånd följs.

Du utgår från Resta Gård och du reser ibland ut till arbetsplatserna och de framtida fibersträckor för planering och beslut.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet från branschen. Du har tidigare varit chef för en grupp om minst 15–20 personer, gärna en grupp med anläggare och grävare. För rollen krävs att har erfarenhet av någon form av schaktarbete eller utbyggnad av infrastruktur för el, värme, fiber eller annan form av kabelförläggning. Du är van att hantera problem och hinder som uppstår i arbetet.

Du har minst B-körkort, maskinförarbevis och stark fordonkännedom gällande tunga fordon.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och hyfsat på engelska.

Mer om dig

Vi ser gärna att du som person är rak, framåt och energisk. Du är ansvarstagande och vågar ta beslut som du förstår konsekvenserna av och står för. Du har goda ledaregenskaper och kommunicerar tydligt för att bidra till ett välfungerande samarbete.

Vi erbjuder

Detta är norra Europas största satsning inom fiberinfrastruktur för fiber mellan datacenter. Gillar du fiberprojekt så är detta detta bland det mest aktuella man kan göra nu. Att vara en del av detta projekt kan liknas med byggandet av motorvägarna på 70-talet och är ännu mer omdanande än att lämna de små landsvägarna som var fallet då. Du erbjuds arbeta med professionella lagspelare i en prestigelös miljö i ett nytänkande tillväxtföretag. Förutom detta är driver Resta Gård en av Sveriges mest spännande bondgårdar. Resta Gård har en stabil uppdragsgivare och kommer inte konkurrensutsättas de närmsta fem åren.

Utöver detta erbjuds även bra förmåner och tjänstebil.

Mer om Resta Gård

Hälften av våra anställda jobbar med fiberentreprenad men det är inte den verksamheten som vi marknadsför.

Den del som vi är kända för är allt runt vår besöksgård med småskalig produktion av kött, mejeri och grönsaker. Vi säljer allt i egen regi i vår gårdsbutik på gården, i vår ekologiska lanthandel ute i skärgården samt till andra affärer i vårt närområde.

Vi expanderar, bygger och förbättrar både bostäder och djurstall mm och därför har vi också en egen byggentreprenad på ca 10 personer.

Se mer om detta på www.restagard.se.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Resta Gård med Active Search. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Wretborn-Hedberg på 070 - 727 35 00 eller Fanni Orestav på 073 - 852 79 63.

Du ansöker via Active Search hemsida. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.