Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Swedavia AB
Ort
Stockholm

Manager Process Development till Swedavia

Swedavia erbjuder dig ett omväxlande arbete i en spännande miljö där vi ständigt utvecklar våra processer, flygplatser och dess varierande verksamheter.

Om tjänsten

I rollen som Manager Process Development erbjuds du möjligheten att axla en viktig roll som chef för verksamhetsprocessägarna. Du driver arbetet med processutveckling och ständiga förbättringar på våra Stockholmsflygplatser med målet att skapa förutsättningar för smidiga flöden för vår operativa verksamhet och dagliga drift.

Som Manager Process Development ingår personalansvar över verksamhetsprocessägarna och att driva det egna teamet att arbeta mot de uppsatta målen med förbättringsarbetet. Målet med förbättringsarbetet är att skapa smidiga processflöden och reducera påverkan på den operativa driften.

Ditt uppdrag

Du driver arbetet med att förbättra våra processer och jobbar med ständiga förbättringar i våra verksamhetsprocesser. Ditt uppdrag blir att implementera nödvändiga verktyg, processer och metoder för att genomföra arbetet och realisera uppdragsmålen med så liten påverkan på flygplatsdriften som möjligt.

Du kommer att ansvara för ett team på 8 medarbetare som är processägare och verksamhetsspecialister. Du tillhör enheten Process Management Arlanda/Bromma och sitter med i ledningsgruppen, tillsammans arbetar ni för att ta fram och uppnå de uppsatta målen för verksamheten.

Teamet Verksamhetsprocesser ansvarar för att driva och hålla ihop förbättringsarbetet på Stockholm Arlanda Airport och Bromma Stockholm Airport, i enlighet med den modell för processorientering samt de metoder och verktyg som finns.

Om dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med genomförandet av Business implementation tillsammans med verksamhetsprocessägarna och stötta teamet i sina uppdrag avseende att facilitera workshops, detaljera krav och genomföra tester. Tillsammans med egna teamet styra mot den processorientering som finns framtagen och samarbeta samt kravställa på andra delar av organisationen, främst resursorganisationen och förvaltningsorganisationen.

Arbetet innefattar att definiera förändringsbehov i organisationen avseende kompetensutveckling, ansvar och roller. Du kommer även att koordinera implementationen av framtagna modeller, genomförande av utbildnings-och övergripande kommunikationsaktiviteter till verksamhetsprocessägarna. Vidare verkar du även för att driva och delta i riktade utvecklingsprojekt som projektledare eller projektmedlem.

Om dig

Vi söker dig som har minst 5 års ledarerfarenhet, du har högskoleutbildning inom process och/eller verksamhetseffektivisering som ingenjör, ekonom eller motsvarande.

Vi ser att du har erfarenhet att arbeta processorienterat och driva förändringsarbete. Vi ser gärna att du har förståelse för olika styrmodeller och hur man implementerar dessa för att effektivisera den operativa verksamheten.

Du har erfarenhet av arbete med processer kring flöden och driva effektiviserings initiativ som kopplar mot den övergripande affärsplanen.

Du har goda IT-kunskaper och förstår behovet av automatisering och datadriven utveckling. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är en förutsättning för arbetet.

Tjänsten är stationerad på Arlanda men driver arbetet för både Arlanda och Bromma flygplats.

Jobba hos Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser på ett processorienterat sätt.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Swedavia med Active Search. För mer information kontakta våra rekryteringskonsulter Mia Wretborn-Hedberg, Tel: 070 – 727 35 00 eller Fanni Orestav, 073-8527963 och email: fanni@active-search.se. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Varmt välkommen med din ansökan!