Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Novum Ekonomi AB
Ort
Stockholm

Redovisningskonsult till Novum Ekonomi

Om Novum Ekonomi

Novum Ekonomi erbjuder sedan starten 2003 personliga ekonomitjänster till främst aktiebolag och företagare. Här jobbar totalt 8 personer i en utvecklande miljö. Vi finns idag i Stockholm, Helsingborg, Lidköping och Skellefteå. Vi har flexibla tider och varierar mellan att arbeta hemifrån och från kontoret.

Verksamheten växer och därför söker vi nu en erfaren redovisningsekonom som kan arbeta självständigt, kan leda och ansvara för leveransen i kunduppdrag. Vi arbetar ofta tillsammans i kunduppdrag utifrån kundens behov och önskemål. Hos Novum finns även möjligheten att bli auktoriserad redovisningskonsult genom SRF.

Om rollen

Rollen som redovisningskonsult innebär att vara den serviceinriktade kontaktpersonen som ansvarar för leveransen till kund. Det löpande arbetet i olika uppdrag hanteras av dig och du ansvarar främst för att sammanställa månadsrapportering, årsredovisning, skatteredovisning och liknande. Dessutom ansvarar du för rådgivning gentemot kund och att redovisningen når upp till god kvalité.

Den här rollen passar perfekt för dig som har erfarenhet inom redovisning och vill jobba i en roll som kräver goda kunskaper i redovisning, årsbokslut och beskattning.

Egenskaper:

Vi ser vi gärna att du har följande egenskaper:

– gillar att arbeta varierat både i team och självständigt

– är ansvarstagande och noggrann

– har ett starkt intresse för att lära dig nya saker

– är serviceinriktad och förstår att vi levererar ett förtroende

Vi söker dig som:

– Har arbetslivserfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete

– Har erfarenhet av både K2 och K3

– Självständigt kan hantera årsbokslut, årsredovisning, månadsrapportering och inkomstdeklarationer

– Det är meriterande med kompetens inom något av våra byråprogram: Fortnox, Marathon, Briljant, Findity, Capego, Finsit.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder marknadsmässiga villkor med bra förmåner och flexibel arbetstid. Du kommer sitta centralt på kontoret och erbjuds även möjlighet arbeta hemma ett par dagar i veckan. Förutom det kommer du bli en del av ett härligt gäng som gillar att ha roligt på jobbet och hitta på kul aktiviteter. Du kommer arbeta med spännande och trevliga kunder samtidigt som du gör en personlig utveckling. 

Kontakt och ansökan

I denna rekryteringen samarbetar Novum Ekonomi med Active Search. För mer information kontakta Fanni Orestav, Rekryteringskonsult Tel: 073 - 852 79 63 Email: fanni@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/