Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Axfood
Ort
Stockholm

Systemarkitekt E-handel

Tror du också på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat? Vill du samtidigt vara med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och driv är viktiga ingredienser? Välkommen till Axfoodfamiljen!

Axfood IT är det digitala navet inom koncernen. Vi skapar rätt förutsättningar för att varje bolag inom Axfood ska ha branschens bästa IT-lösningar. Vi jobbar agilt och med den senaste tekniken.

Genom våra många varumärken, kompetenser och bakgrunder har vi kraften att tillsammans göra skillnad – på riktigt. Nu letar vi efter dig som vill vara med och utveckla morgondagens dagligvaruhandel.

Är du den vi söker?

Axfood är företaget där vi tillsammans skapar inspirerande och tydliga matkoncept i både egenägd och handlarägd regi. Som systemarkitekt kommer du vara med och bidra till utveckling och förvaltning i linje med Axfoods övergripande affärsstrategi. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum? Nu söker Axfood IT en systemarkitekt som ska arbeta med Axfoods e-handelsplattformar. 

Det här får du göra

Du kommer att tillhöra avdelningen E-handel/Kundprogram på Axfood IT, där vi hanterar koncernens e-handelssystem och olika kundprogram.

I rollen arbetar du nära beställarna av systemen och tillsammans med ett antal systemutvecklare i förvaltning och projekt. Du är med från tidig kravställning, analys, design, utveckling och driftsättning, samt även jobbar en del hands-on i koden. Tillsammans med teamet utmanar ni gamla arbetssätt och hittar nya förbättringsmöjligheter för att säkerställa att vi har system i världsklass.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är: 

·      Deltar i strategisk planering mellan olika e-handelslösningar, samt jobbar teknisk kvalitet i utvecklingen

·      Ansvara för plattformens tekniska lösning, stabilitet och förutsättningar, samt föreslår förändringar 

·      Kontinuerligt förbättra infrastruktur samt driva automation (DevOps) på ett kostnadseffektivt och säkerhetsmässigt tillfredsställande sätt 

·      Teknisk hantering av tredjepartsverktyg, exempelvis AWS-tjänster

Är detta du?

För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att du har ett antal års erfarenhet av arkitektarbete, systemutveckling med java eller som front-end lead. Om du har erfarenhet av av e-handelslösningar, samt kommit i kontakt med e-handelsplattformen SAP Hybris eller någon liknande plattform är det meriterande.

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom IT, samt en teknisk bakgrund. Branschmässigt är det meriterade om du har erfarenhet från dagligvarubranschen. 

Som person är du positiv, utåtriktad och drivande med utpräglad känsla för kvalitet. Du tycker det är spännande med e-handel och vill utvecklas inom detta område. 

Mer information

Kompetensutveckling och karriär 
Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss. 

Mångfald  
Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Varför du kommer att gilla oss

Hos oss finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill vi skapa ett öppet klimat där alla våra medarbetare har möjlighet att utvecklas. Att vi växer och utvecklas tillsammans gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch. Välkommen till en familj av möjligheter!

Om Axfood

Axfood grundades år 2000. Koncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden. Inom Axfood tror vi på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Axfood Snabbgross och Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Mat.se, Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem och Eurocash.

Denna rekrytering görs i samarbete med Active Search och vi hänvisar dig därför att ansöka till tjänsten via länken nedan. För mer information kontakta Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult Tel: 070 – 727 35 00 Email: mia@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT och affärsutveckling. Med över 15 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater.

Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.