Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
MARTIN & SERVERA AB
Ort
Stockholm

Chefsarkitekt

Chefsarkitekt

Restaurangbranschen pulserar av kreativitet, liv och rörelse. Vi vill se en bransch som hänger med i omvärldens snabba digitaliseringstakt och har en spännande resa framför oss. Vi investerar brett för att utveckla nya, innovativa digitala tjänster och produkter för våra kunder. Vi växer och anammar moderna arbetssätt och metoder. Tillsammans driver vi den digitala utvecklingen framåt för en hel bransch. Vill du vara med?

Vad kommer du att göra?

I rollen som chefsarkitekt/CTO ansvarar du för att vidareutveckla och framtidssäkra vår övergripande arkitektur. Du sätter upp målarkitekturen och stakar ut vägen dit. Du är en nyckelspelare vid teknikval och du får stor möjlighet att påverka M&S-gruppens tekniska väg framåt. Till din hjälp har du lösnings- och verksamhetsarkitekter, andra kollegor från IT och verksamheten. Tillsammans kommer ni vara avgörande för att vi ska lyckas med vårt stundande ERP-byte, där vi investerar i ett modernt koncerngemensamt ERP. Detta är en av våra stora satsningar för att möjliggöra vidare digitalisering internt och ut emot kund. Som chefsarkitekt/CTO kommer du ingå i ledningen för ERP-bytet. I den här rollen kommer du inte ha några direkt rapporterande men du leder indirekt i dina olika forum och ser till att beslut tas i enlighet med våra arkitekturprinciper.      .

Vad söker vi hos dig?

Du är affärsorienterad och har en förmåga att omsätta verksamhetsarkitekturen till hållbara tekniska lösningar. Du har en djup och bred teknisk förståelse som gör att du kan argumentera för olika typer av tekniska val och realiseringsalternativ. Vidare är du bra på att prata med personer runt om i organisationen och kan förenkla tekniska resonemang, så väl som att skissa upp dem i detalj beroende på vem du möter. Vi ser det som positivt om du tidigare jobbat i en matrisorganisation då vi är en bolagsgrupp med flera dotterbolag som vår koncerngemensamma IT-organisation stöttar.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

·      relevant utbildning inom IT

·      erfarenhet av liknande roller där du varit med och satt upp målarkitektur och vägen dit 

·      erfarenhet av ERP-byte

·      god förståelse för modern systemutveckling

·      goda moduleringskunskaper

·      kunskap inom Azure och SAP är meriterande

Svenska och engelska i tal och skrift är viktigt, då vi har svenska som koncernspråk och vi i dialog med externa samarbetspartners ibland använder oss av engelska.

Din arbetsplats

Du blir en del av vår IT-avdelning som består av drygt 40 medarbetare var av majoriteten sitter tillsammans på vårt huvudkontor i Stockholm. Totalt är vi cirka 250 kollegor på huvudkontoret och sammanlagt ca 3000 runt om i landet. Vi skryter med att ha Sveriges bästa personalmatsal och utöver god lunch har vi också ett gym. Vi värnar flexibilitet och i den här rollen kommer du ha möjlighet att förlägga delar av din arbetstid på distans. Vi ser ett dock ett värde av att ses fysiskt och vill att du är på kontoret regelbundet för lärande, samarbete och interaktion.

Urvalsprocessen

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så rättvist sätt som möjligt. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess här.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Anställningsform: Tillsvidare, heltid

Tillträde: Snarast möjligt

Bolag: Martin & Servera AB

I denna rekrytering samarbetar vi med Active Search. För mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Mia Wretborn-Hedberg på 070 - 727 35 00 eller via mejl mia@active-search.se eller Ann Danielsson på 070-910 42 75 eller mejl ann@active-search.se Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Martin & Servera-gruppen

Martin & Servera-gruppen är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet. Vi drivs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö. Läs mer om Martin & Servera-gruppen här.

Vi har svenska som koncernspråk så du behöver kunna läsa och förstå skriftlig information och instruktioner på svenska. Du behöver också kunna föra en enkel konversation kring vanligt förekommande ämnen under arbetsdagen. Behärskar du även engelska ser vi det som ett plus.