Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Telge Energi AB
Ort
Södertälje

Produktchef företag

Telge Energi är elbolaget som alltid utmanat branschen. Först sänkte vi priserna, sen kämpade vi mot kolkraften. Nu står vi inför vår viktigaste utmaning någonsin – att göra Sverige till förebilden inom hållbarhet

Vi investerar i flera klimatinitiativ i världen för att till exempel ge barn soldrivna skolor och rent vatten så att barnen själva ska kunna förändra världen.

Vi söker en Produktchef företag

Har du tidigare erfarenhet som produktchef eller produktansvarig och kan få vårt erbjudande inom laddlösningar, batterilagring och solenergi att nå nya höjder? Är du affärsdriven och analytisk? Vill du arbeta med ett gäng kunniga medarbetare på ett bolag som vill göra skillnad på riktigt? Då kan det vara just dig vi söker som produktchef företag till Telge Energi i Södertälje!

En dag på jobbet 

Som produktchef på Telge Energi får du en spännande roll i en bransch med stark tillväxt och stor potential. Jobbet är utmanande, omväxlande och utvecklande – i den här tjänsten använder du din strategiska och affärsmässiga förmåga hos ett av Sveriges mest ansedda varumärken.

Vi på Telge Energi erbjuder hållbara elavtal till privatpersoner och företag i hela Sverige och sedan 2020 erbjuder vi också solcellsinstallationer i egen regi. Som ny produktchef blir du vår nyckelperson och expert som ansvarar för att driva utvecklingen inom el, ladd och sollösningar - med målet att vara en förebild och bidra till elektrifiering och energiomställningen. Du ansvarar bland annat för utveckling, lönsamhet och uppföljning av produktportföljen.

 I dina arbetsuppgifter ingår också:

 • Att skapa, förpacka, implementera och utvärdera produktererbjudanden och sampaketera dem med våra andra produkter och tjänster.
 • Driva projekt och koordinera aktiviteter, inklusive att skapa presentationer och utbildningsmaterial.
 • Omvärldsbevakning och analys.
 • Att utveckla relationer med leverantör och distribution.

Mer om ditt nya jobb

Här får du en omväxlande roll där du driver och utvecklar vårt erbjudande. Bakom dig har du en stark organisation av andra produktchefer, sälj, marknad, analys och kundservice. Du välkomnas i en gemenskap, till ett gäng som trivs i en prestigelös men resultatinriktad miljö. Vi tror att du, liksom vi, har ett stort intresse och förståelse för digitala tjänster, kundfokus och förstår värdet av att skapa enkelhet i produkter, processer och system.

Det här är du

Vi söker dig som är affärsdriven, innovativ och engagerad. Du har ett inre driv och gillar att arbeta självständigt samtidigt som du har förmågan att förstå andras perspektiv och behov. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att vara kommunikativ och tydlig. Du vet att samarbete är nyckeln till framgång – du förankrar, motiverar och entusiasmerar organisationen för att skapa tydlighet och förklara syftet med dina initiativ. Självklart trivs du i en roll med många kontaktytor. På Telge Energi är våra värderingar inte bara ord på ett papper, vi agerar, kommunicerar och fattar beslut enligt våra ord - utmanare, engagerade, öppenhet och samarbete, bäst på det vi gör och genomförare.

Vi önskar att du har

 • Tidigare erfarenhet som kommersiell produktchef, produktansvarig.
 • Erfarenhet från energibranschen.
 • Goda kunskaper i ekonomi.
 • God analysförmåga.
 • Erfarenhet av att bygga och presentera business case samt skapa projektplaner.
 • Mycket goda kunskaper i Power Point och Excel.

Meriter

 • Erfarenhet av laddinfrastruktur, el och sollösningar
 • Erfarenhet av tjänsteutveckling.
 • Tidigare erfarenhet som projektledare.
 • Erfarenhet av arbete med roadmap, paketering och merförsäljning.
 • Kunskaper i Teams, Jira, agila metoder.

Det här är vi

Välkommen till Telge Energi - en del av Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Läs mer på www.telge.se/jobba/vi-erbjuder/

Telge Energi är elbolaget som alltid utmanat branschen. Först sänkte vi priserna, sen kämpade vi mot kolkraften. Nu tar vi nästa kliv och gör det möjligt för människor och företag att agera hållbart. Därför säljer vi hållbar el märkt med Bra Miljöval, kämpar för hållbar vattenkraft och satsar på svensk solkraft. Därför tjatar vi på politiker, utmanar vår bransch till förändring, klimatstrejkar och stöttar ungas kamp för klimatet. Vi jobbar i ett aktivitetsbaserat kontor med närhet till alla avdelningar. Här är det enkelt att tala med varandra och ge feedback för att nå bästa möjliga resultat. Vi trivs väldigt bra ihop och har tid till att skratta med varandra samtidigt som vi fokuserar för affärens bästa. Vårt fokus är försäljning och kundnöjdhet. Läs mer på 

www.telgeenergi.se.

Kontakt och ansökan

I denna rekryteringen samarbetar Telge Energi med Active Search. För mer information kontakta Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult Tel: 070 – 727 35 00 Email: mia@activesearch.se eller Ann Danielsson, Researcher Tel: 070 –9104275 Email: ann@active-search.se

Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Jenny Östgren, HR-strateg, 08-550 222 83. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision som du når på 08-550 220 00.

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT och affärsutveckling. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater.

Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.