Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Billerudkorsnäs Sweden AB
Ort

IT Security Specialist till BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs verkar inom en industri med hög automationsgrad och ökad digitalisering och fler molntjänster. Med det kommer ständigt ökade krav på IT- säkerhet, varför vi nu söker en IT Service Specialist för att stärka upp vårt team inom IT-säkerhetsområdet.


Nu söker vi en IT Service Specialist Security

Du kommer att vara en specialist kring våra tekniska säkerhetslösningar som används inom koncernen och vara med att utveckla och ansvara för företagets skydd mot både interna och externa IT säkerhetshot. Arbetet kommer att bestå både i att själv ta fram lösningar, men även att med hjälp av IT kollegor säkerställa att företagets data är skyddat. Du kommer även att arbeta med våra befintliga säkerhetslösningar.

Du kommer att rapportera till chefen för Datacenter & Network teamet och vara placerad på något av våra bruk i Sverige (Kalix, Gävle, Frövi, Gruvön, Skärblacka) eller på huvudkontoret i Solna.

Vem är du?

Du har relevant akademisk examen inom IT-området och minst 5-års erfarenhet inom IT-säkerhetsområdet. Alternativt att du har mycket lång erfarenhet inom området.

Vi ser att du har goda kunskaper i molnsäkerhet och om Microsofts serverteknik och serverbaserade system. Du bör även ha gedigen kunskap om TCP/IP-baserade nätverk samt ha nyckelkunskap i Datacenter och nätverkssäkerhet.  

Vi arbetar med Ciscos produkter så har du även erfarenhet av det eller, CISSP-certifikat är det meriterande. Det viktigaste är dock att du är kunnig inom området IT-säkerhet. Du får gärna även ha erfarenhet av ISO27001/02-arbete.

Som person är du en strukturerad person med god ordning på dokumentation och du har en hög analytisk förmåga. Vidare är det viktigt att du är en god kommunikatör och har lätt för att skapa kontakt med andra, samt kommunicerar obehindrat på både Svenska och Engelska, i tal såväl som skrift.

Eftersom IT säkerhet är ett ständigt föränderligt område är det viktigt att du som person har en positiv inställning och är öppen för förändringar, samt alltid nyfiken på utveckling.

Sista dag för ansökan är den 13 juni men intervjuer sker löpandet så ansök direkt.

I denna rekryering samar

betar Biller

udKorsnäs me

d Active Sea

rch. Om du v

ill veta mer

är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Wretborn Hedberg på 070 - 727 35 00 eller via mail mia@active-search.se


Vi kan tyvärr inte ta

emot ansök

ningar via

mail, då

vi värnar

om din per

sonliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/


Eftersom vi rekryte

rar löpa

nde vill

vi ha d

in ansök

an så sn

art som möjligt.


Varmt välkommen med din ansökan!