Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Coromatic AB
Ort
Stockholm

Tillsatt Account Manager till Coromatic

Vill du arbeta med projektaffärer där du är med och säkrar kundens kritiska verksamhet? Gillar du tanken på att utmanas i komplexa säljprojekt och långa säljcykler? Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till att samhällsviktiga organisationer som sjukhus och räddningstjänst kan driva sin verksamhet utan störningar eller avbrott.   

Nu söker vi en Account Manager till vårt team

I rollen som Account Manager ligger fokus på att bedriva ett strategiskt säljutvecklingsarbete för utvalda kunder inom vårt affärsområde Datacenter & uppkopplade kontor. Du ansvarar för att ta fram sälj- och omsättningsplan, och driva din försäljning efter uppsatt plan. Gillar du att arbeta med både nykundsförsäljning och befintliga kundrelationer? Lägg till förvaltningen av hela kundens resa från din första kontakt fram till överlämning och en nöjd kund, ja då kommer du att trivas hos oss! Datacenter och Uppkopplade kontor är en komplex affär med många tekniska komponenter så som UPS, reservkraft, kyla, nätverk, kommunikation och racklösningar, och du kommer att ha stöd i ett kunnigt och engagerat team med kollegor som alltid ställer upp för varandra. 

Vem är du?

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:

  • Erfarenhet av B2B-försäljning, gärna mot internationella kunder i långa säljcykler (1-2 år)
  • Erfarenhet av relationsförsäljning, konsultativ försäljning och lösningsförsäljning
  • En förståelse för vår och målkundens verksamhet (datacenter med komponenter så som UPS, reservkraft, styranläggning, nätverk, kommunikation, rack)
  • Du är trygg med att kommunicera muntligt och skriftligt på affärsengelska kring komplexa tekniska affärer

För denna roll letar vi efter dig som trivs med att skapa och bygga långsiktiga affärsrelationer med kunderna. Vi letar efter dig som är förtroendeingivande och trygg i förhandlingssituationer, och som har strukturen för att arbeta med långa säljcykler. Vill du i framtiden utvecklas och ta klivet till en senior försäljningsroll så är vi en extra bra matchning!

Vi erbjuder en väldigt trevlig arbetsplats där man bryr sig om varandra. Man får stora möjligheter att påverka och ta eget ansvar

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Account manager hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

 

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan!