Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Avanza
Ort
Stockholm

Javautvecklare till Avanza Tech

I rollen som utvecklare hos Avanza blir du en viktig del i deras vision: att skapa en bättre framtid för miljoner människor. I praktiken handlar det om att Avanza, tillsammans med sina kunder, vill fortsätta bygga grymma produkter och tjänster för att göra sparande och investeringar enklare, billigare och bättre.

Avanza Tech består av drygt 20 autonoma utvecklingsteam som tillsammans utvecklar deras tjänster och erbjudanden. Flera av dessa team söker nu förstärkning, av kanske just dig?

Avanza tror på agila och självstyrande team som tar fram sina egna arbetsprocesser med stöd och hjälp av agila coacher och Utvecklingschefer, med det sagt lämnas inflytandet till största del på teamet i sig. För att kunna fortsätta leverera Sveriges bästa banksajt har Avanza höga krav på att den tekniska miljö ska vara modern och renodlad. Idag arbetar de med tekniker som Java, Spring, HTML5, CSS3, Angular, Kotlin, Swift och Splunk och de ser ständigt över möjligheterna till nya tekniker för att bygga en ännu bättre bank.

Vem är du?

Till rollen som javautvecklare söker Avanza dig som är effektiv och strukturerad, du är nyfiken på nya tekniker och trivs att arbeta i team mot gemensamma mål. Vidare delar du gärna med dig av dina goda kunskaper inom javautveckling, är kreativ, och en fena på att hitta smarta lösningar. Framförallt drivs du av utveckling och triggas av att ständigt göra saker smartare, snyggare och bättre. För att lyckas i rollen har du troligen minst fyra till fem års erfarenhet av javautveckling. Och eftersom Avanza har svenska som arbetsspråk idag, så du behöver känna dig bekväm med att tala och dokumentera på svenska.

Bonus är om du har lite koll på:

  • Spring
  • TDD
  • CI
  • MongoDB
  • Gigaspaces

Vi vill höra från dig!     I denna rekrytering samarbetar Avanza med Active Search. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Fanni Orestav på 073-852 79 63, eller mail till fanni@active-search.se

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Avanzas vision är att skapa en bättre framtid för miljoner människor. De vill vara tjänsten som förenklar och förbättrar folks ekonomi, oavsett om man älskar aktier eller bara vill ha ett bra sparande. Avanzas affärsidé är enkel - mer till dig, mindre till banken.