Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
AMF
Ort
Stockholm

Utvecklare med inriktning Integration

AMF är inne i en spännande förändringsresa på väg mot ett agilt arbetssätt. Samtidigt skapar den digitala transformationen nya möjligheter och krav på snabba IT-leveranser och tätt samarbete med verksamheten då vi moderniserar och introducerar ny teknik. Nu söker vi fler medarbetare till vår kreativa och moderna miljö mitt i Stockholms city.

IT-enheten bestående av ca. 100 medarbetare söker en utvecklare med erfarenhet av integration.

Utvecklare med inriktning integration

Om tjänsten

I rollen som utvecklare med inriktning integration kommer du att arbeta i ett agilt team. Du kommer att utveckla både i vår integrationsplattform men även utveckla affärslogik i kringliggande applikationer. Våra integrationer möjliggör för AMF:s system att utbyta information sinsemellan och med externa parter. Den tekniska grunden i integrationsplattformen är IBMs MQ-produkter och Integration Bus V10 och programmeringsspråk är ESQL, automattesterna skrivs i Java/Groovy. Informationen finns i MsSql-databaser och informationsutbytet sker vanligtvis med XML och innebär kommunikation över MQ eller med WebServices.

Varje team ansvarar för både nyutveckling och förvaltning d.v.s. utveckla ny funktionalitet samt att utveckla, förbättra och förvalta befintlig funktionalitet. Det innebär varierande arbetsuppgifter allt från att hantera den dagliga supporten till att ta fram helhetslösningar i nära samarbete med verksamheten. Du är med från idé till implementation av de tekniska lösningarna. Du är också med och utvärderar nya tekniker. Teamet ansvarar för hela kedjan från krav till produktionssättning och drift.

Det är viktigt för oss att du som medarbetare på AMF:s IT-enhet ständigt får utvecklas, har roliga arbetsuppgifter och känner dig delaktig i att nå vår vision ”Bäst i Sverige på pensionen från jobbet”.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande samt har ett brinnande intresse för teknik och utveckling. Vi vill att du har några års erfarenhet av att arbeta som utvecklare och nyfiken på att lära dig nya programmeringsspråk samt erfarenhet av SQL. Det är meriterande om du har erfarenhet av följande:

  • XML
  • Webservices
  • API:er
  • Git och GitHub
  • Agila metoder
  • Testdriven utveckling och automatiserade tester

Dokumentations- och domänspråk är svenska medan hjälpresurser och utbildningsmaterial är på engelska varför du förväntas ha god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på båda språken.

Erfarenhet från finansbranschen och särskilt den svenska pensionsmarknaden samt olika integrationsplattformar är även meriterande.

Dina egenskaper

Du är informativ och prestigelös, ser till helheten och har lätt för att kommunicera i tal och skrift, både med verksamhet och IT. Du är en lagspelare som värdesätter teamarbete högt, är kvalitetsmedveten i ditt arbete och har ett genuint intresse för problemlösning. Som person är du ansvarsfull och levererar det du har lovat genom samarbete och engagemang. Du är nyfiken och tycker om att lära och utforska nya områden och håller dig uppdaterad kring nya tekniker.

Ansökan

R48 är ett samarbete mellan Active Search AB, Qsearch AB och Talentia AB. Tillsammans är vi 28 medarbetare med spetskompetens inom kompetensförsörjning för olika branscher som finans, försäkring, IT, telekom och samhällsbyggnad.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Lisa Robberts, tel: 076-777 03 65 eller lisa.robberts@qsearch.se, alternativt ansvarig Researcher Susanne Nilsson, tel: 072–303 15 00 eller susanne@active-search.se. Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.