Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Conapto
Ort
Stockholm

Conapto söker en driven Nätverkstekniker

Conapto söker en driven Nätverkstekniker!

Conapto är ett helsvenskt alternativ på en annars globaliserad marknad och är en ledande leverantör av innovativa co-location lösningar och kostnadseffektiva och högpresterande access till carrier networks och molntjänster. Datahallarna är utformade för att ge kunderna möjlighet att utnyttja den senaste tekniken och samtidigt minska miljöpåverkan så mycket som möjligt. Conapto erbjuder en säker plats i datahallar och uppkopplingen som behövs för att svenska medelstora företag och IT-driftsleverantörer skall kunna genomföra sin övergång till molnet under kontrollerade former

Är du en driven problemlösare med starka nätverkskunskaper? Vi söker nu dig som vill arbeta brett och flexibelt som Nätverkstekniker. Vi sitter idag i fräscha lokaler vid Gärdet och är ca 25 personer på kontoret och har även två toppmoderna datacenter i Sollentuna och Sätra. Du kommer att ingå i ett tight team på fyra personer, där du får möjlighet att vara med och bidra för den fortsatta utvecklingen av företaget.

Arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker utför du bland annat installation, felsökning, nätverkskontroll och analys av svårare tekniska problem. Du förbereder inför nya kunder, jobbar med presale tillsammans med säljare samt installerar, konfigurerar, underhåller och sköter driften för kunderna. Rollen kräver att du har en stark teknisk kompetens samt kommunikativa färdigheter då du har ett nära samarbete med kunder. 

Som person ser vi att du är noggrann och strukturerad samt kan axla olika roller inom nätverksområdet. Då du främst hanterar inkommande ärenden via telefon och interna ärendehanteringssystem ser vi att du är kommunikativ samt alltid mån om att leverera högkvalitativ service.

Kvalifikationer

• Minst två års erfarenhet som Nätverkstekniker 
• Kunskaper inom Cisco, Juniper och HP (nivå på CCNP eller liknande) 
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift 

Meriterande
• Erfarenhet av switching/routing och brandväggar 
• Kunskaper inom TCP/IP 
• Tidigare erfarenhet av WDM 
• Kunskaper inom Linux/Unix 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Conapto med Active Search. För mer information kontakta gärna Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult Tel: 070 - 727 35 00 Email: mia@active-search.se eller Veronica Nylund, Researcher Tel: 073 852 7963 Email: veronica@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/