Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Grant Thornton Sweden
Ort
Stockholm

Senior Manager/Director Cyber security

Vi söker dig som vill leda vår nysatsning inom IT-Advisory

På Grant Thornton delar vi tron att tillväxtföretag bygger framtidens Sverige. Vi är stolta över att som rådgivare få vara en del av företagens framgångar och arbeta med spännande och utvecklande bolag. Vi söker nu en ansvarig för vår nysatsning inom IT-Advisory.

Grant Thorntons affärsområde Advisory är under stark tillväxt och vi är idag ca 70 rådgivare som erbjuder tjänster inom två områden: Transactional Advisory (Corporate Finance) och Business Risk Services.

Business Risk Services erbjuder specialistrådgivning inom – Governance Risk Compliance (GRC), Forensic Services, Internal audit och Sustainability.

Senior Manager / Director Cyber security

 I denna befattning ingår du i GRC-teamet i Sverige och har ett särskilt fokus att leda och utveckla vår nysatsning inom IT-Advisory. I denna roll arbetar du nära kollegor inom Business Risk Services och övriga organisationen.

Kandidatprofil

Vi söker dig som har några års arbetserfarenhet inom cybersäkerhet och som vill fortsätta utmanas inom området. Du är en teamspelare som vill hjälpa företag att ta nästa steg i deras utveckling.

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du är entreprenöriellt lagd med stark drivkraft att leda och bygga en affär tillsammans med kollegor inom GRC och andra affärsområden.

·      Minst 7 års arbetserfarenhet varav minst 1-3 år erfarenhet inom cybersäkerhet

·      Hög analytisk förmåga och affärsmässighet

·      Hög kommunikations- och presentationsförmåga

·      Minst några år som Management konsult

·      Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

·      Akademisk examen

Personliga egenskaper

Vi ser att du är bra på att skapa goda relationer, ta initiativ och anta utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Du har förmågan att entusiasmera och leda, är affärsmässig och gör alltid kunden nöjd.

Du har ett stort intresse för affärer och att skapa kundvärde.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med fantastiska kollegor, här kommer du kunna utvecklas tillsammans med våra kunder. Du kommer få vara med om en spännande resa och få vara med att bidra och driva vår Cyber säkerhetssatsning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Active Search. För mer information kontakta vår rekryteringskonsult Ann Danielsson på telefon 070-9104275 eller ansök här.