Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
MARTIN & SERVERA AB
Ort
Stockholm

Integrationsarkitekt / Teamlead

Om Martin & Servera

Martin & Servera-gruppen är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet. Vi drivs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.


Restaurangbranschen pulserar av kreativitet, liv och rörelse. Vi vill se en bransch som hänger med i omvärldens snabba digitaliseringstakt och har en spännande resa framför oss. Vi investerar brett för att utveckla nya, innovativa digitala tjänster och produkter för våra kunder. Vi växer och anammar moderna arbetssätt och metoder. Tillsammans driver vi den digitala utvecklingen framåt för en hel bransch. Vill du vara med?


Nu söker vi en Integrationsarkitekt / Teamleader!

Vi söker dig som vill ta huvudansvaret för integrationsarkitektur i Martin & Servera-gruppen. Vi ser även att du i din roll tar ett teamledaransvar för vårt utvecklingsteam inom integration & EDI. Det här är en ny roll hos oss och du kommer in i ett skede av förändring där du har stor möjlighet att påverka och göra skillnad från dag ett. Här får du möjlighet att ta en ledande roll, i en svensk koncern där mat, digitalisering och hållbarhet är ledord!

Vad kommer du att göra?

·        Vi är i startgroparna för att implementera ett nytt koncernövergripande ERP-system i form av SAP. Du kommer att ansvara för våra integrationsplattformar, samt får ansvaret för att sätta upp ramar och standarder för hur vi jobbar i integrationsplattformarna.

·        Du kommer att ha ett teamledande ansvar för fem personer inom avdelningen Bassystem & Integration som jobbar med integration och EDI-lösningar för vår koncern, samt stötta utvecklare och konsulter inom andra avdelningar, projekt och agila team när det gäller integration.

·        Du kommer att ha ett tjänsteansvar för tjänsten Integration, vilket innebär att du i dialog med verksamheten ser till att detta område möter våra olika verksamheters behov och ständigt utvecklas för att vara effektivt och värdeskapande.

·        Din roll kommer innebära att du ingår i flera verksamhetsnära forum och du kommer samarbeta brett tvärfunktionellt samt leda externa samarbetspartners och konsulter inom ditt område.


Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att ha jobbat med integrationsplattformen MuleSoft och helst har ett par års erfarenhet av integration kopplat till SAP S/4 Hana.

Om du även har erfarenhet av Microsoft Azure samt erfarenhet av EDI är det meriterande.

Kanske har du tidigare utvecklat mer operativt men önskar nu att få leda människor och coacha teamet, så att ni gemensamt levererar gentemot uppsatta mål. Du ser IT som en affärspartner till verksamheten och kan omsätta dess behov till konkreta initiativ inom ditt område. Du är kommunikativ och har lätt att samarbeta med en rad olika intressenter, allt ifrån nyckelpersoner runt om i våra bolag till ditt eget team.


För att lyckas i rollen tror vi att du har:

·        relevant utbildning inom IT

·        dokumenterad erfarenhet av Mule Anypoint Platform

·        erfarenhet av att skapa en modern API-plattform som stödjer en microservicestrategi

·        intresse av att bygga event-driven integration i stor skala

·        erfarenhet av att sätta upp gemensamma principer för säkerhet, monitorering och övervakning

·        erfarenhet av att leda genom andra, antingen genom att ha varit chef, teamledare eller projektledare

·        om du arbetat med Microsoft Azure och EDI ser vi det som meriterande

Vårt koncernspråk är svenska så det är viktigt att du, utöver engelska, kan kommunicera med kollegor och leverantörer på svenska.


Din arbetsplats

Du blir en del av ett team på ca 15 kollegor som jobbar med utveckling och integration. Ni sitter tillsammans med resten av IT-avdelningen på vårt huvudkontor i Stockholm. Totalt är vi ca 250 kollegor på huvudkontoret och sammanlagt ca 3000 runt om i landet. Vi skryter med att ha Sveriges bästa personalmatsal och utöver god lunch har vi också ett gym.


Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Urvalsprocessen
Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.
Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst

I denna rekryteringen samarbetar Martin & Servera med Active Search. För mer information kontakta Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult Tel: 070 – 727 35 00 Email: mia@active-search.se 

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT och affärsutveckling. Med över 15 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater.

Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.