Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Active HR
Ort
Stockholm

HR Konsult-Frilans

Vi söker nu HR Konsulter som vill jobba frilans eller som vill vara timanställd hos oss på Active HR

Många företag har behov av kompetent HR-personal men saknar resurser för att anställa. Det finns idag ett stort behov hos många små och medelstora företag av HR stöd för vissa HR ärenden och tillfälliga HR projekt. Chefer med personalansvar behöver ett professionellt HR stöd för rådgivning.

Active HR har mångårig erfarenhet av HR inom många olika branscher, vi ser dessutom till att hålla vår kompetens aktuell och fräsch.

Vi startade vår tjänst Active HR online i februari 2021 och fungerar som HR avdelning till många företag inom olika branscher.  

Active HR Online är en skräddarsydd HR tjänst anpassad efter verksamheters behov och villkor. Vi erbjuder rådgivning per telefon, mail, teams eller på plats hos företag.

Vi erbjuder även erfarna HR konsulter för drivande av HR projekt och för komplexa HR ärenden.

Med hjälp av Active HR Online frigörs tid för chefer till kärnverksamheten samtidigt som HR relaterade risker undviks. Vi hjälper företag att öka lönsamheten och produktivitet med våra skräddarsydda lösningar och support för varje verksamhet. Vi matchar rätt konsult med rätt företag och verksamhet.

Bli en del av vårt team

Vi söker dig som delar vår passion att skapa framgångsrika organisationer genom rätt sorts HR stöd. Vi vill gärna komma i kontakt med drivna och engagerade personer som har tidigare erfarenhet av HR arbete. En fördel är om du antingen har arbetat med arbetsrättsliga frågor eller känner till arbetsrätten och gärna tar reda på best praxis m.m.

Du har en HR-akademisk bakgrund eller motsvarande och någon form av affärsrelaterad erfarenhet. Du har ett coachande förhållningssätt och tycker om att agera bollplank till chefer i olika HR frågor. Som person tar du initiativ och driver ditt arbete framåt för att uppnå resultat. Som en del av vårt team på Active HR är du med och skapar framgångsrika resultat till våra kunder.

Vi söker både dig som vill ha extra uppdrag som underkonsult eller dig som vill arbeta deltid timbasis hos oss.

Vill du blir vår nya kollega, eller veta mer om du det är att jobba hos oss? Registrera dig i vår databas så hör vi av oss.
https://lnkd.in/dWEnu6D

Vill du prata med en av oss som startat den här tjänsten; Nina Boustedt, ring gärna på telnr 076-8506405 eller skicka ett mail nina@active-hr.se