Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Coromatic AB
Ort
Stockholm

Driftschef till Datacenter

Driftschef till Datacenter i Stockholm

Vill du ansvara för att leda ett Operations Team som tar ansvar för driften av hela- eller delar av datacenter och andra kritiska anläggningar för att säkra en effektiv och tillförlitlig drift av infrastrukturen? Trivs du med att utveckla arbetsrutiner och strukturer för att ständigt förbättra tjänsteleveransen? Vill du vara med och bidra till att den kraftiga tillväxt vi ser inom detta område fortsätter och accelereras? 

Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bygga ett framgångsrikt team och fokusera både på kvalité i tjänsteleverans och bidra till ökad försäljning genom att utveckla existerande kundavtal och arbeta med nya affärsmöjligheter.   

Om rollen

Coromatic tjänster inom Operations växer kraftigt. Som Chef Operations Region Mitt ansvarar du direkt för ett team om ca 15 personer – Site Managers, Datacentertekniker och Contract Managers. Du är en del av ledningen för Services i Region Mitt och ingår som en nyckelperson i Operations Sverige med uppdrag att vidareutveckla vårt tjänsteerbjudande. I din roll ingår budget- och resultatansvar, personalansvar och verksamhetsansvar. Du är Coromatics representant mot flera kunder och säkerställer leveransen mot kontrakt. Några av dina viktigaste leveransfaktorer kommer att vara medarbetarnöjdhet, arbetsmiljö & säkerhet, kundnöjdhet och omsättning & resultat. Omkring dig har du kollegor och specialister inom Serviceförsäljning, UPS, Kyla- och klimatlösningar, Reservkraft, Projektledning mm som du samarbetar med för att säkra din leverans.

Vem är du?

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:

  • Erfarenhet av att arbeta med kritisk verksamhet så som t.ex. datacenter eller inom processindustri
  • Du är en erfaren ledare och van vid verksamhetsutveckling och att driva, inspirera och motivera ett team mot uppsatta mål
  • Erfarenhet av att arbeta med ITIL, ISO eller liknande kvalitetssystem
  • Du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift
  • Du har erfarenhet av kundkontakter på både teknisk och mer strategisk nivå samt har haft avtalsansvar för tjänsteleveranser mot kunder med kritisk verksamhet

På Coromatic står utveckling i fokus – grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos oss. Vi letar efter dig som är affärsinriktad, och drivs av att utveckla organisationen och dina medarbetare. Du är kommunikativ och lösningsinriktad. Du arbetar med struktur och har en bra förmåga till att skapa arbetsprocesser och rutiner.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Chef Operations hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan!

 Contact and application

In this recruitment, Coromatic collaborates with Active Search. For more information, please contact Mia Wretborn-Hedberg, Recruitment Consultant Tel: +46707273500 or Ann Danielsson, Researcher at Tel: +46709104275.

Due to GDPR regulations and to protect your privacy we unfortunately cannot accept applications by email. To submit your application please follow the link below. You can read more about how we process personal data according to GDPR in https://active-search.se/integritetspolicy/

We look forward to your application!