Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

Företag
Avanza
Ort
Stockholm

Fullstackutvecklare till Tjänstepension

I rollen som utvecklare hos oss blir du en viktig del i vår vision: att skapa en bättre framtid för miljoner människor. I praktiken handlar det om att vi, tillsammans med våra kunder, vill fortsätta bygga grymma produkter och tjänster för att göra sparande och investeringar enklare, billigare och bättre. Avanza Tech består av drygt 20 team som alla specialiserat sig på olika kundresor, produkter och på vår plattform. Vi tror på agila och självstyrande team som tar fram sina egna arbetsprocesser med stöd och hjälp av agila coacher och utvecklingschefer.

Avanza söker Fullstackutvecklare

För att kunna fortsätta leverera Sveriges bästa banksajt har vi höga krav på att vår tekniska miljö ska vara modern och renodlad. Idag arbetar vi med tekniker som Java, Spring, HTML5, CSS3, Angular, Kotlin, Swift och Splunk och vi ser ständigt över möjligheterna till nya moderna tekniker som hjälper oss bygga en ännu bättre bank.

Vem vi söker

Som utvecklare på hos oss blir du en viktig del i vårt fortsatta arbete för att förbättra upplevelsen för våra kunder genom att vara med och ta fram och bygga nya produkter och tjänster. Men också genom att se till att vi bibehåller en hög kvalitet på våra tekniska system genom att kontinuerligt förbättra och uppdatera dessa.

Vi tror att du trivs i en miljö där du får arbeta kreativt och uppfinningsrikt tillsammans med andra. Våra team tar stort eget ansvar kring arbetssätt, processer och hur de löser sina tekniska problem. Oavsett om du ser dig som snabb och kreativ eller systematisk och analytisk tror vi att du kan trivas hos oss.

Förutom detta tror vi också att du har:

  • God erfarenhet av Javautveckling
  • God erfarenhet av Javascript
  • Viljan att skapa plattformar som möjliggör innovation
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Bonus är om du har lite koll på:

  • Spring
  • TDD
  • CI
  • Agila processer

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Avanza med Active Search. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Wretborn-Hedberg på 070 - 727 35 00.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/

Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Avanzas vision är att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Vi vill vara tjänsten som förenklar och förbättrar folks ekonomi, oavsett om man älskar aktier eller bara vill ha ett bra sparande. Vår affärsidé är enkel - mer till dig, mindre till banken.