Snabbmeny

Spontanansökan

Vill du bli kontaktbar kring spännande lediga tjänster vi arbetar med?

alt

Kontakta oss

Företag
Gametek
Ort
Stockholm

Gametek söker en Chefsarkitekt!

Kom och bli en del av vårt entusiastiska och passionerade team!

Teknik är hjärtat i vad vi gör och i vårt framgångsrika iGaming erbjudande. Därför strävar vi alltid efter att arbeta med det bästa och senaste inom fältet. Om du letar efter ett bra ställe att arbeta på - Välkommen till Gametek en del av William Hill!

MrGreen är marknadsledande inom ansvarsfullt spelande – det vi stolt kallar Green Gaming. Vi arbetar på Epicenter som ligger i centrala Stockholm. Gametek levererar den tekniska plattformen för Mr Green Ltd, Malta och iGaming-plattformarna www.mrgreen.com och www.redbet.com

Om rollen

Som chefsarkitekt äger du definitionen av den övergripande målbilden för den tekniska visionen för Gameteks plattform och tekniska arkitektur. Du arbetar kontinuerligt med att identifiera, kvantifiera och realisera initiativ inom IT-arkitektur som skapar värde för Gametek i form av time-to-market, kostnadsreduktion, modernisering, compliance och säkerhet.

Dessutom agerar du beställare för större interna tekniska förändringsinitiativ. Du leder också de forum som beslutar om arkitektur-förändringar. Din uppgift blir att ta fram en arkitektur som uppfyller Gameteks vision, planera resan mot målet samt realiseringen av denna.

I rollen som chefsarkitekt sitter du med i ledningsgruppen för Gametek och du besöker våra andra kontor i Europa några gånger om året. Det är viktigt att du skapar dig en helhetsbild och kan presentera dina lösningar för samtliga intressenter och där kunna förklara hur de uppfyller målbilden.

Din Bakgrund

Du har bred och omfattande erfarenhet av teknisk arkitektur vad gäller säkerhet, prestanda och integration.

Du har troligtvis:

• Högskole-/universitetsutbildning inom relevant område

• Minst 6-10 års erfarenhet som arkitekt av relevanta tekniska lösningar; online, transaktioner och data

• Bred erfarenhet av online och webb- och mobil-utveckling med fokus på transaktioner, integration och snabbfotad (agil) utveckling

• Bakgrund som utvecklare och gärna djupa kunskaper inom .NET

• Stor affärsförståelse och stor analytisk förmåga

• Vana att prata med, och presentera lösningar för, intressenter inom teknik och affär

• Erfarenhet av att leda och genomföra strategiska och taktiska förändringar.

• Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Meriterande är:

• Erfarenhet av onlinecasino och frågor rörande detta område

• Bakgrund som affärskonsult

Om dig som person

Du har en naturlig fallenhet för teknisk arkitektur och en förmåga att kunna förmedla din vision

Du är analytisk, lösningsorienterad och kommunicerar rakt och tydligt med hög samarbetsförmåga

Du ser dig som en i teamet och är omtyckt socialt samtidigt som du har ett eget driv och kan jobba självständigt

Egen initiativförmåga är centralt

Nyckelbegrepp är också problemlösningsförmåga, strategiskt synsätt, konceptuellt tänkande och kommunikativ förmåga

Kontakt och ansökan

Som arbetsgivare värdesätter vi individuella skillnader och välkomnar din ansökan oavsett kön, funktionshinder eller kulturell bakgrund.

I denna rekrytering samarbetar Gametek med Active Search. För mer information kontakta Mia Wretborn-Hedberg, Rekryteringskonsult Tel: 070 - 727 35 00 Email: mia@active-search.se eller Susanne Nilsson, Researcher Tel: 072 303 15 00 Email: susanne@active-search.se

Active Search AB utför rekrytering genom Search & Headhunting med fokus på specialister och ledande positioner, främst inom IT, Telekom, Teknik. Med över 10 års erfarenhet har vi byggt ett stort nätverk av välmeriterade talanger, och kontakter, och kan genom vår flerkanalsstrategi på ett effektivt sätt finna lämpliga kandidater. Vi arbetar i nära dialog för att göra träffsäkra och lyckade rekryteringar, både för kund och kandidat.

http://active-search.se/